Загадкова пожежа у Луцьку: автомобіль-«привид» в’їхав у будинок і згорів

0
1
Загадкова пожежа у Луцьку: автомобіль-«привид» в’їхав у будинок і згорів
Автомобіль, який стояв на парковці біля будинку, в якийсь момент опинився палаючим під стіною дому: поліцейські і пожежні не можуть пояснити причин пригоди.

Пригода сталася у Луцьку на вулиці Зацепи,4 близько 04:00 у ніч на середу, 8 березня, інформує власкор В24.

Мешканці викликали пожежних, коли побачили під стіною будинку автомобіль «Фіат Дукато» з вантажною платформою, який горить.

Вогнеборці впоралися з вогнем хвилин за 15. Утім, до того часу кабіна і колеса автомобіля згоріли повністю. Від інтенсивного полум’я потріскали шибки у будинку, куди врізалося авто. Щоправда ніхто не постраждав: це крило будинку досі не заселене.

Незрозуміло, як авто опинилося під стіною будинку. Адже сліди автомобільного масла і свідчення сторожа сусіднього будівництва говорять про те, що автомобіль паркували на парковці поряд з будинком. Сам з’їхати він не міг, адже будинок знаходиться трохи вище від місця паркування.

Виглядає так, ніби хтось штовхнув авто до будинку.

Незрозуміло також, чому на місці події так і не з’явився власник автомобіля – полум’я і шум гасіння пожежі було видно і чути здалеку.

За місцем реєстрації авто власника не знайшли.



Передрук заборонений
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні