Волинський нардеп Гузь прокоментував «Гру престолів» у Луцькраді

28
-1
Волинський нардеп Гузь прокоментував «Гру престолів» у Луцькраді
Волинський нардеп Ігор Гузь прокоментував ситацію, що склалася наразі у Луцькій міській раді.

Нарпеп Ігор Гузь зазначив, дехто прикривається пам’яттю Миколи Романюка, аби керувати містом, - повідомлє інформаційне агентство Волинські новини.

«Мені не подобається – те, що хтось з одного боку розказує одне, мовляв, ми славимо пам’ять Миколи Ярославовича, а з іншого боку – приховує банальне бажання керувати містом. Говорять про одне, а про право «вето», наприклад, не говорять», - додає політик у своєму відеозверненні, опублікованому на своєму фейсбуці.



Як зазначило видання, штучно порушуючи тему передчасної смерті міського голови Луцька Миколи Романюка, секретар міськради Юлія Вусенко вочевидь намагається якнайдовше втриматись на посаді секретаря ради та, ставши виконувачем обов'язків мера, отримати право вето, аби блокувати незручні рішення депутатів Луцької міської ради.

Зокрема, йдеться про дозвіл приймати Луцьком сміття зі Львова. Раніше депутати міської ради категорично заборонили прийом відходів з міста Лева.

Так, замість того, щоб скликати сесію у визначений термін, отримати повноваження, як того вимагає закон, Юлія Вусенко затримала її скликання, розпочала виконувати обов’язки міського голови, фактично знехтувавши нормами закону і керуючись лише своїм одноосібним рішенням.

З слів Ігоря Гузя, відтермінування виборів мера вигідні тим, хто нині при керівництві міської ради. Водночас дії «Самопомочі» він назвав діями соратників голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

"Секретар міської ради Юлія Вусенко - союзник Гунчика", - зазначив він.

«Володимир Гунчик (голова Волинської ОДА, - ред), АП, низка фракцій, одна із фінансово-політичних груп (йдеться про Континіум, - ред). У них є бажання, аби їхній кандидат - чи це Вусенко(секретар Луцької міської ради, - ред), чи хтось інший, став міським головою», - заявив народний депутат у коментарі, розповідаючи про ситуацію, що склалася у міськраді.

З його слів, це неприпустимо, коли у місті немає міського голови, а сесія міської ради призначена на кінець березня. Окрім того, він пригадав актуальну ситуацію, що депутата Луцької міськради намагаються притягнути до відповідальності за озвучений запит.

«Депутат міської ради озвучив запит. Він не стверджує, а озвучує інформацію, бо хоче отримати інформацію. За це притягнути неможливо. Це - нонсенс. Я вважаю, це - перші кроки переслідування», - наголосив нардеп у коментарі.

«Я можу по-різному ставитися до Ігоря Поліщука, але відкрити три кримінальні справи за те, що людина озвучила запит про обшук кабінету ректора ЛНТУ Петра Савчука, що працівники поліції намагалися без, фактично, рішень суду нелегально встановити апарати для прослуховування і озвучив прізвища, які йому відомі, і давайте його за це посадимо чи будемо репресувати…», - обурюється нардеп у своєму відео.

Нагадаємо, депутату Луцької міської ради, голові фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігорю Поліщуку правоохоронці інкримінують вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Цей факт виявився після того, як Ігор Поліщук та депутати фракції «УКРОП» відкрито виступили проти нині діючого секретаря Луцькради Юлії Вусенко, яку підтримує Володимир Гунчик.

Так, у своєму відеозверненні на ФБ Ігор Гузь висловився щодо спільної роботи волинської прокуратури, СБУ з адміністрацією президента та головою Волинської облдержадміністрації. Ігор Гузь насамкінець заявив: якщо адміністрація Президента буде втручатися в луцькі вибори і тиснути – відкривати кримінальні справи, робити безчинства, - тоді повинна бути об’єктивна позиція (активістів, журналістів, - ред).

«Про це ми говоримо, а про це не говоримо – так не може бути», - звернувся нардеп до патріотів, активістів, журналістів з проханням не висвітлювати інформацію однобоко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на нашій помийці бракувало тільки цього опудала.
Відповісти
ДЕ ти , гузю , бачиш львівське сміття під Луцьком ? протри очі після перепою ..........................
Відповісти
У лісі повно сміття, львівського також вистачає.
Відповісти
Купив Палиця Гузя.
Відповісти
Купив Гузь Палицю.
Відповісти
Сміття зі Львова по всій Україні гуляє...За словами Вусенко Палиця всіх купив))))
Відповісти
Яке сміття? Ви що - амеби? Думати геть не хочете? Це бурштин, який продаватиме палиця і усе до копійки віддасть Коломойському за борги, вибачте, у версії Гузя, Поліщука та Рубльова - палиця віддасть гроші волинській громаді... Щасссс....!!! Боже- Боже! Ну як таке молоти?!
Відповісти
Чоловіками легкої поведінки з робоччими ротами запахло
Відповісти
Нє.., то львівським сміттям на Волині запахло.Якщо не вірите, то поїдьте у Брище.
Відповісти
Ну для Гузя, гавкнути в бік Гунчика - всеодно, що справити малу нужду у громадському місці, а коли тобі ще й доплачують!!! Це ж - оргазм!!! Направду, обриденний інтриган і політикан нардеп з Вол-Волинського округу.
Відповісти
Не кажи.Кожен знає,що каже і непросто так.А щодо Гунчика -давно пора гнати.То зараз як Порох буде розповідати про собачу будку.Стидоба , А не президент.Волинь пасе задніх в усіх сферах.А була три роки назад -постійно у лідерах.Сумно і боляче...
Відповісти
Ганебний кінець політичній карєрі Гузя.
Відповісти
Не заздри.Тобі до Гузя,як до моряка раком.
Відповісти
По-ідеї, то тільки початок його кар'єри!) Я б не списував його так завзято з політичної арени лише тому, що він не з вашої партії)) У нього енергії вистачить кілька парламентів очолити.
Відповісти
Вітаю такі слова депутата.Правду каже.
Відповісти
А що нє, скільки вже можна те шоу влаштовують і паплюжити пам'ять покійного.Політична криза у Луцьку раді: вони сміття та портфелі ділять.Респект сказаному!
Відповісти
Я не дуже підтримую Гузя, але тут сказав влучно.Однообоке висвітлення ситуації в раді.
Відповісти
Гузь зробив непогану кар'єру.Амбіції є.Вітаю.
Відповісти
Українці всі політикани. А до Гузя вам усім ще далеко.
Відповісти
Когда нечего сказать- переключаются на личность. Вы лучше скажите, что не так Гузь сказал, а потом его оскорбляйте. А так понятно, что комментаторы-критиканы просто тролли на зарплате)
Відповісти
Все Гузь правильно каже.
Відповісти
Наш Луцьк прекрасне місто і заслуговує на гідного очільника, а спекулювати на смерті людини для задоволення власних амбіцій - це ніяких слів неможливо підібрати. А Гузь висловив власну думку і озвучив очевидні речі, на що має право.
Відповісти
Садового в мери не хочете?
Відповісти
Ну що тут скажеш? Ігор все сказав правильно.
поки запасаюсь попкорном і з цікавістю спостерігаю,чим то закінчиться.
п.с. Мера в спідниці не хочу.
Відповісти
І нібито член правлячої коаліції із БПП і в тісних обіймах Палиці?
Відповісти
Мислі такі - Вусенко підставлять. Вона молодець, але все одно не по дорозі Гунчику та команди Садового.
Тому Йуля тут "ведома", а не "ведуча". Ну це просто Земля ста для не округлішою за недолуге формування парт організації, особливо в Новіку...
Відповісти
Ну майбутнє у Гузя таке ж як у Гудими, Вітіва, Карпука, Лапіна та ін. Політичний флюгер, куди дме туди біжу, головне, аби в спину а не в пику.
Відповісти
Собака служить коли її кормлять))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні