--> «Звинувачення у корупції - це тиск за позицію щодо секретаря Луцькради» , - Ігор Поліщук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Звинувачення у корупції - це тиск за позицію щодо секретаря Луцькради» , - Ігор Поліщук

11
-1
«Звинувачення у корупції - це тиск за позицію щодо секретаря Луцькради» , - Ігор Поліщук
Керівник фракції УКРОП, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук вважає звинувачення прокуратури щодо корупції абсурдними.

Про це Ігор Поліщук заявив під час прес-конференції 7-го березня.

Прокуратура, стверджує депутат, інкримінує йому корупцію винятково через його позицію щодо ситуації у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура Волинської області оприлюднила інформацію про викриття депутата Луцької міської ради у вчиненні правопорушень, пов’язаних із корупцією. Як згодом підтвердив лідер фракції УКРОП у Луцькраді, заступник голови правління фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Ігор Поліщук, на нього склали три протоколи за депутатський запит щодо незаконного проникнення в кабінет ректора ЛНТУ Петра Савчука трьох працівників управління захисту економіки для встановлення прослуховуючих засобів.

Ігор Поліщук виступав адвокатом Петра Савчука. А згодом озвучив запит, в якому вимагав об’єктивного розслідування. Від часу озвучення запиту до складання протоколів пройшло три місяці. За цей час жодній із трьох затриманих на місці осіб, що проникли в кабінет ректора ЛНТУ, не оголосили підозри. Натомість, звертає увагу депутат, правоохоронці спромоглися скласти три протоколи на луцького обранця, що якнайменше дивує.

Так, депутата звинувачують у порушенні законодавства щодо урегулювання конфлікту інтересів під час голосування на одній із сесій, а також у незаконнному розголошенні інформації службовою особою (ч1 п7 ст172; ч2 п7 172 та п8 ст172 Кодексу України про адміністративні порушення).

У своєму запиті Ігор Поліщук назвав також імена тих працівників поліції, які проникли у кабінет ректора, які, стверджує, дізнався з власних джерел.

“Який конфлікт інтересів, коли озучуєш запит? Запит - це вимога депутата до керівників певних органів з проханням розглянути це питання. Це навіть не рішення, обов’язкове до виконання. Протокол щодо незаконного розголошення інформації взагалі абсурдний. Щоб стати суб’єктом звинувачення, необхідно бути cлужбовою особою. Я не є такою особою”, - наголошує Ігор Поліщук.

Те, що справі “надали руху”, безпосередньо пов'язане із подіями у Луцькій міській раді, каже лідер фракції УКРОП. Зокрема, з тим, що більшість не бажає бачити на посаді виконувача обов’язків мера нинішнього секретаря Луцькради Юлію Вусенко.

Наразі справу передано до суду. Ігор Поліщук каже, що чекає повістки і готовий доводити свою правоту в суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будеш відповідати, укропчик...
Відповісти
Ти на себе дивився в зеркало? Ну кому ти тра?
Відповісти
Адміністративно буде відповідати?))) Не смішіть))) За наклеп швидше відповідатимуть ті,які це все творять...Вже в Луцьку всі за укроп аби проти вусенко...,нажаль,обираємо менше зло з двох, так укроп-це менше зло..., нажаль(((бо вона це...окрема історія...
Відповісти
Падло маэ сидіти
Відповісти
Ой буде півником в тюрьмі.Не можна його садити
Відповісти
Да.Там таких жіночкоподібних люблять.Доречі з наступаючим Вас святом шановний Ігоре Поліщук.
Відповісти
Поліщука ніхто не посадить.Адже вся рідня ментовська.І папік в нього майдан розганяв,і на колінах перед Данильчуком ставав.
Відповісти
Данильчук то татка його на коліна ставив, а той зараз з Пашою в десна цілуються.Но ніякої поваги до своєї сімї, одні гроші і хазяїн Палиця
Відповісти
На вигляд як людина а насправді чужий укроп на цій планеті.
Відповісти
Укропи Чужі на Волині це зомбі ними керують по мобілці з Женеви.
Відповісти
З гіркотою і абсолютно справедливо констатуємо, що Палиця створює родину ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні