Атовці «забили болт» на безплатне навчання у волинському університеті

5
-3
Атовці «забили болт» на безплатне навчання у волинському університеті
Луцький активіст Олексій Кушнєр розповів, що троє атовців, які вступили на безкоштовну форму навчання, не з’явилися на іспитах.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Мало сказати, що я злий... Ні для кого не є секретом, що я в минулому році поступив на юридичний факультет СНУ ім. Лесі Українки, правдами неправдами мене як і інших АТОшників прийняли на державну форму навчання. І от, з 1 березня в мене почалась чергова сесія на якій я дізнаюсь, що вже трьох бійців ВІДРАХУВАЛИ!!! І тільки тому, що вони забили болт і не з’явились ні на сесію, ні на екзамени...», - написав він.

І додав, що рік навчання на факультеті коштує сім тисяч гривень:

«Нехай тепер і далі ниють, що їм не дають ніяких можливостей. Дехто просто не заслуговує на допомогу... В мене все, шкода тільки зусиль, які були прикладені великою кількістю людей щоб цю программу реалізувати... Для загального розвитку - рік навчання на даному факультеті коштує сім тисяч гривень».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо вчитись тим тупорилим атовцям?
Відповісти
Помовчав би "всезайка" ти хоча б скимось з них спілкувався, якщо ні то закрий ротика і помовчи .
Відповісти
Це якби за участками, то пішки до Ковеля чи Горохова йшли. А вчитись нащо?
Відповісти
Не можна робити висновок лише через трьох чоловік. Багато хто вчиться.
Відповісти
Чесно кажучи, а толку з наших університетів дуже малий. Багато спеціальностей - непотрібні, за що ті батьки гроші платять. Тільки потім скажеш на співбесіді - є вища освіта, а диплом ніхто і не просить показати. Тупо. На парах викладачі читають лекції з листочків для відбуття, потім аналогічно так роблять студенти. Повністю треба переформатувати систему освіту, нам же треба критична маса!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні