Завдання «Тигресу» – щасливі діти, – Ірина Дубчук

5
-3
Завдання «Тигресу» – щасливі діти, – Ірина Дубчук
Ірині Дубчук пощастило із вибором професії: її батьки Сергій та Галина Падуки настільки натхненно розбудовували компанію «Тигрес», що у доньки просто не було шансів не закохатися у цю справу.

Ірина займає посаду комерційного директора і попри величезну кількість стратегічних, фінансових та організаційних завдань головною метою – своєю та цілої компанії – називає дитячі усмішки.


СИНИ – ГОЛОВНІ ЕКСПЕРТИ

– Батьки почали розбудовувати «Тигрес», коли ви ще, мабуть, і самі гралися іграшками. Зізнайтеся: підказували змалечку, що треба привезти в магазин, що пошити?

– Вже тоді батьки хотіли продавати лише якісні товари, особливо для дітей. Я раділа подарункам, батькам щоразу вдавалось мене дивувати. Вони мріяли, щоб діти бавилися якісними іграшками від українського виробника і ця мрія здійснилася!

– З дитинства знали, що хочете займатися власним бізнесом, піти шляхом батьків? Чи мали класичні мрії – стати вчителькою, лікаркою?..

– В дитинстві мріяла стати зіркою (сміється – авт.). Навіть не задумувалась про те, що в майбутньому керуватиму компанією. Батьки багато працювали. Вже пізніше я зрозуміла скільки сил вони доклали для того, щоб торгова марка Тигрес була знаним брендом. Сьогодні для мене батьки – це взірець ведення бізнесу. Я завжди дослухаюся до їхньої думки та ціную поради.

– Часто буваєте на виробництві? Для вас це – буденний технологічний процес, до якого треба підходити з холодним розрахунком, щоб об’єктивно контролювати? Чи все ж, при виробництві іграшок є якась особлива творча атмосфера?

– Зазвичай – так. Коли я знаходжусь в офісі, намагаюсь знайти час для кожного працівника. Компанія Тигрес – це дружня команда професіоналів. Усі відповідально виконують свої обов’язки, тому немає потреби в тотальному контролі. Наша мета – щаслива дитина – у центрі всього, що ми робимо і на підприємстві панує атмосфера дитинства. А щирі емоції дітей, які відвідують фабрику з екскурсіями, надихають працівників та дарують гарний настрій.

– А синів берете на виробництво? Вони дають вам поради, якими мають бути іграшки?

– Мої сини – найголовніші експерти іграшок ТМ Тигрес! Завжди спостерігаю, як вони реагують на новинки. Діти по-своєму сприймають іграшки, можуть за мить вигадати новий функціонал.

Якось до Дня захисту дітей у магазині «Тигрес» ми влаштували конкурс на найоригінальнішу фігуру з конструктора «Поєднайко». Те, що складали діти – вражало! Ми навіть не уявляли, які цікаві конструкції можна скласти з нашого конструктора.


РОБОТА ДЛЯ ДУШІ

– На сьогодні ви займаєте посаду комерційного директора. Мабуть, це – одна із найскладніших управлінських посад, яка поєднує контроль за колективом, контроль за товарами, контроль за фінансами… Що особисто для вас в роботі є найважчим, а що – найприємнішим?

– Робота, яка до душі, не може бути важкою. У мене багато нових проектів, які найближчим часом планую втілити в життя.

– Мабуть, вивчаєте досвід провідних світових корпорацій із виробництва дитячих товарів. Чи реально, на вашу думку, в Україні збудувати бізнес таких масштабів?

– Щороку ми беремо участь у міжнародних виставках, де спілкуємося зі світовими виробниками іграшок. Маємо закордонних партнерів, з якими працюємо вже понад двадцять років. Ми зарекомендували себе як надійного партнера, пройшли усі необхідні перевірки та нещодавно підписали контракт з американською фірмою Disney і ми не зупиняємося на досягнутому.

УКРАЇНКИ В БІЗНЕСІ

– А якщо порівняти образ західної ділової леді із слов’янськими, є різниця? У чому?

– Українська жінка – особливий феномен. Українки своєю красою та розумом підкорювали не лише серця, а й цілі держави. А ще у слов’янок є такий собі внутрішній time management, завдяки якому вони встигають все: будувати кар’єру, виховувати дітей та гарно виглядати.

– Існує стереотип, що жінці в бізнесі – важко, адже роботу доводиться поєднувати зпіклуванням про родину, з домашніми клопотами. Не буває думок, що якби не робота – вдавалося б більше уваги приділити родині, собі?

– Я переконана, що жінка повинна працювати та розвиватися. Лише тоді вона буде успішною та самодостатньою. І лише тоді вона буде хорошою мамою, гідним прикладом для дітей. Безумовно – сім’я на першому місці. Якщо грамотно спланувати день, то часу вистачить і для роботи, і для сім’ї, і для себе.

– В людей, яким вдалося збудувати кар’єру, часто запитують про їхній секрет успіху. Що це у вашому випадку – удача, характер, дисциплінованість, чи набір якихось життєвих принципів або ж рис характеру?

– Кажуть, що вчитель – не той хто вчить, а той – у кого вчишся ти. Я маю дуже хороших вчителів та переконана, що успіх – це тяжка наполеглива праця.

Тигрес – це бізнес, побудований на сімейних традиціях. Я продовжую його, та хочу, щоб представництво української компанії було в усіх країнах світу.

– Якби у вас попросили скласти ТОП-5 порад, як стати щасливою жінкою, що б ви порадили?

– Мій список виглядав би наступним чином: 1. Правильне виховання; 2. Щаслива сім’я; 3. Наполеглива праця щодня; 4. Позитивне налаштування; 5. Віра у себе.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вона не розказує які там мізерні ЗП та яке те їхнє відношення до простих працівників?!С-ки звідти повтікало людей???Як заставляють картку брати зарплатну,як на 2хв.спізнюєшся і штраф?
Відповісти
Більше 500 людей працюють, щодня їх бачу в жоден не втік. А якщо людина хоче змінити робоче місце, то це нормально. А щодо ЗП - одне з небагатьох підприємств, хто платить офіційно заробітню плату! А організація робочого часу через перепустки, то що тут поганого???
Відповісти
Люди повинні вчасно приходити на роботу. Якщо треба затриматися, то про це повідомити потрібно керівника і тоді немає проблем. Якщо працівник постійно запізнюється, то це безвідповідальність працівника. Зарплата офіційна, відношення якраз нормальне до працівників. Ви попрацюйте на Пану Курчаку, отам відношення бидляцьке абсолютно до всіх. Тоді порівняєте і подякуєте, що працюєте на Тигресі. Нікого силою на Тигресі не тримають. Йдіть працюйте на інші фірми, побачити що отримаєте і яке буде відношення.
Відповісти
Є така професія - бути дитиною 'успішних' батьків
Відповісти
То ще й трудоголік! Працюйте, та й кожного діти в майбутньому зможуть Вами пршатись!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні