Гунчик заявив, що готовий звернутися до парламенту про розпуск Луцькради

9
-2
Гунчик заявив, що готовий звернутися до парламенту про розпуск Луцькради
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик готовий буде звернутися до Верховної Ради про переобрання усіх луцьких депутатів у разі, якщо ті іще раз не зможуть провести сесію.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання видання «Волинь24» під час ефіру передачі «Про головне із Володимиром Гунчиком» на телеканалі «Нова Волинь».

«Вважаю, що той час підходить. Якщо ще не відбудеться одна або дві сесії, і будуть тактичні ходи і такі дії окремих політичних сил для того, щоб зірвати нормальну роботу сесії міської ради, не дати можливості працювати на місто, а не на власні політичні амбіції, то голова адміністрації скористається наданим йому правом», – сказав керівник ОДА.

Нагадаємо, Луцька міська рада двічі провалила проведення сесії через непорозуміння стосовно особи, яка має стати в.о. мера.

Згідно із законодавством, голова облдержадміністрації має право звернутися до Верховної Ради з ініціативою про проведення позачергових місцевих виборів, тобто – переобрання депутатів Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик каже правду. Депутати провинні працювати на місто, а не на ... Палиці.
Відповісти
Перевибори треба, щоб викинути той прищ на ж.пі у вигляді палиці, а раби самі втечуть.
Відповісти
Після нових виборів до міської ради блоку порошенка в раді не буде. Той раз вони пройшли за рахунок покійного Романюка та й Женик Ткачук надав їм голосів. Крім того, голоси Блоку Порошенка перетягне на себе Самопоміч, завдяки розкрутці Вусенко. І платіжки за тепло в лютому ще довго будуть кошмарити лучан. Гунчик видно вже точно не орієнтується в ситуації і відверто лізе у політичне небуття. Бо ці вибори йому вже точно не пробачать. А обласна рада як була так і буде і тепер ще жорсткіше буде попускати недалекого стратега.
Відповісти
Якщо вибори все ж таки будуть,то участь у виборах візьме нова політична партія "Громадсько-політичний Рух В.Наливайченка "Справедливість". В цій партіїї нові обличчя,які мають і партійний досвід,і управлінській також. Але там нема олігархів(місцевих),корупціонерів і узурпаторів.Лучани!Думайте поки є час.
Відповісти
Вусенко від самопомічі в Луцьку пройде?))) Не смішіть лучан!!!Тоді 4 дупутата від самонемічі ледь пройшли,а тепер після всього її не сприймають та взагалі сміються відкрито ще більше,ніж раніше!В Луцьку за самонеміч тому і не голосували,бо вона є в списках партії!Той мер Львова вже точно....оголох та осліп!А Гунчик недалека і неруозумна людина, він перший звідси полетить ,як Будка Петра Порошенка (БПП) програє ці вибори з цією своєю "са_мо_неміччю"....
Відповісти
палицю геть з Луцька
Відповісти
Браток з 90х хоче бурштин, газ, мідь і Луцьк. Хотіти воно канєшна можна, але чи так буде - нє факт. Он калєга Ахмєтов теж хотів і зараз у глибокій ... прірві...
Відповісти
Перевибори всіх! І не за партійними списками.Тоді жодного з теперишніх депутатів в міськраді не буде! Ато лізе туди всяка корислива погань.
Відповісти
Цікаво, "Громадсько-політичний Рух В.Наливайченка "Справедливість", де це в Луцьку і за що цей рух. "Справедливість" вже є))) Чи не забагато справедливості на папері. А ще б проснутися e ранковому Луцькe навесні і зрозуміти про:
-нові обличчя,які мають і партійний досвід,і управлінській також. Але там нема олігархів(місцевих),корупціонерів і узурпаторів.
Слово управлінській пишеться так-УПРАВЛІНСЬКИЙ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні