Судитимуть волинянина, який зарізав колишню дружину і побив її чоловіка

0
7
Судитимуть волинянина, який зарізав колишню дружину і побив її чоловіка
24-річний мешканець Ратнівського району посеред ночі вибив двері у хату колишньої дружини, зарізав її і побив її чоловіка.

Уночі 16 грудня минулого року п’яний молодик після телефонної розмови з колишньою дружиною, яка повідомила, що вийшла заміж і не дозволить йому бачитися з трьома їхніми дітьми, вирішив помститися жінці та її новому чоловікові, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Приїхавши о 3 годині ночі велосипедом у село Гута, він вибив двері в хату й напав із ножем на господаря оселі. Завдавши сплячому чоловікові не менше 8 ударів у голову, шию та спину, зловмисник кинувся переслідувати колишню дружину, яка прокинулася і кинулася втікати.

Убити жінку просто в хаті на очах у дітей йому завадив її чоловік, котрий спромігся ще стати на захист сім'ї, проте упав і знепритомнів від нових ножових поранень.

Колишню дружину вбивця наздогнав уже надворі й кілька разів ударив її ножем у груди. Жінка померла.

Зловмисника, який щиро розкаявся у вчиненому і активно сприяв розкриттю злочину, обвинувачують у незаконному проникненні до житла, закінченому замаху на вбивство та навмисному убивстві.
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні