--> Поліцейські перевірили 200 тисяч власників зброї | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліцейські перевірили 200 тисяч власників зброї

0
-2
Поліцейські перевірили 200 тисяч власників зброї
З 20 лютого співробітники поліції перевірили майже 200 тисяч власників зброї, анулювавши 500 дозволів.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу Національної поліції.

"Загалом з початку заходів, ініційованих Національною поліцією в середині лютого цього року, за місцем проживання перевірено 200 тисяч власників мисливської гладкоствольної та нарізної зброї, пристроїв для відстрілу патронів з гумовими кулями. Серед них - і громадяни-власники зброї, які могли брати участь у блокуванні транспортних комунікацій на території Донецької та Луганської областей", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначають, що останнім часом зросла кількість тяжких та особливо тяжких злочинів із застосуванням зброї, що належить фізичним особам.

"Загалом з початку відпрацювання анульовано понад півтисячі дозволів на мисливську зброю і "травмати". Також поліцейські виявили понад 5 тисяч фактів порушення правил зберігання мисливської зброї та пристроїв. 6,4 тисячі власників притягнуто до адміністративної відповідальності", - повідомили в поліції.

Також з 2 до 4 березня було задокументовано дев'ять фактів незаконного поводження з вогнепальною зброєю і боєприпасами. З них вісім мали місце на Донбасі, ще один - в Луганській області.

"Зокрема, за ці дні правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, пістолет Макарова з патронами, п'ять гранатометів РПГ-22, чотири гранати РГД-5 й одну Ф-1, три гранати до підствольного гранатомета. Також зафіксовано чотири факти перевезення мисливської зброї та по одному - травматичної і газової", - наголошується в повідомленні.

Як відомо Корреспондент.net, раніше СБУ в зоні АТО знайшла схованку з 75 ящиками тротилу, по 25 кілограмів у кожному.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні