На Рівненщині під час п’янки зарізали чоловіка

0
0
На Рівненщині під час п’янки зарізали чоловіка
У Костополі пиятика між трьома знайомими завершилася для 48-річного місцевого трагічно.

Від спричинених товаришем по чарці ножових поранень той помер миттєво на місці події, а кривдник отримає свій черговий тюремний строк, - повідомляє ЧаРівне із посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Аби добряче за оковитою повечеряти 28-ми та 48-річні мешканці Костополя навідались у гості до 42-річного місцевого жителя. Близько 19 години між двома гостями виникла суперечка, причину якої жоден з учасників застілля пояснити не може через надто велику випиту дозу алкоголю.

І вже невдовзі у ході сутички 28-річний костопільчанин схопив кухонний ніж та вдарив ним 48-річного знайомого.

Читати також: Волинянину повідомлено про підозру за відкриття казино на Рівненщині

Господар будинку не розгубився та одразу викликав швидку медичну допомогу. Попри проведені реанімаційні заходи, лікарям не вдалося врятувати життя чоловіку. Від отриманого ножового поранення грудної клітки він помер. Тож про скоєне повідомили до поліції.

Коли на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група зловмисник знаходився на подвір’ї господарства, нікуди не тікав та відразу зізнався у скоєному.

«За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин. — Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання міста Костопіль. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину та готуються матеріали про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що костопільчанин вже неодноразово був судимий за грабіж, крадіжку та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Крім того він перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник. Тож тепер за скоєне відповідно до санкції статті йому загрожує чергове покарання у виді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Читати також: На Прикарпатті водію-злочинцю дали 8 років
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні