--> Волинський школяр отримав подарунок від футболіста-кумира | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський школяр отримав подарунок від футболіста-кумира

1
1
Волинський школяр отримав подарунок від футболіста-кумира
Маленький волинянин Федір Волков отримав подарунок від свого кумира Тараса Михалика.

Юний футболіст Федір Волков, житель села Княнининок Луцького району, отримав спортивний костюм від гравця "Локомотива" Тараса Михалика, - повідомляє Волинь нова.

"Є в нашій Маяківській футбольній секції СПК «Олімпія» Федір Волков, який навчається в 6-му класі Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». Ще якихось чотири місяці тому Федір був пригніченим хлопчиною, а зараз я бачу щасливу дитину", - розповідає Олександр Кушнірчук, місцевий житель та організатор заняття футболом в Княгининку.

"Батько виховує сина самотужки. На днях Федір отримав подарунок від відомого українського футболіста Тараса Михалика – спортивний костюм. Скажете, дрібничка? Аніскільки, це – по-справжньому людяний вчинок та небайдужість, жодного піару. Ще якихось чотири місяці тому Федір був пригніченим хлопчиною, а зараз я бачу щасливу дитину і справа тут не в костюмі, справа в увазі та підтримці", – пише пан Олександр.

За його словами, під час щорічного турніру з міні-футболу серед дітей у Любешові, в якому брали участь і юні княгининівці, в приватній розмові з одним із організаторів він розповів про Федора, і через деякий час отримав телефонний дзвінок з проханням надати розмір одягу, який носить Федя. Після чого і стався приємний сюрприз.

До речі, Тарас Михалик, який народився у Любешові, є організатором цього турніру.

Нагадаємо, під час матчу "Локомотив" - "Тосно" Артем Мілевський "вирубав Тараса Михалика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кльово зроблено
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні