Поліція взялася за масове отруєння волинських дітей

2
4
Поліція взялася за масове отруєння волинських дітей
У приймальне відділення Володимир-Волинської лікарні поступило 5 учнів однієї із шкіл району. Медики діагностували в дітей отруєння невідомою речовиною.

Прикрий інцидент стався у п'ятницю, 3 березня. За цим фактом поліцейські розпочали перевірку, - інформує прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, у селі Лудин Володимир-Волинського району під час уроку хімії сталося масове отруєння дітей.

У результаті отруєння невідомою речовиною трьох учнів 8-го та двох учнів 6-го класу госпіталізували в дитяче відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У класі розлили хімічну речовину: подробиці масового отруєння дітей на Волині.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Володимир-Волинського відділу поліції. Нині, правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

«Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України. Мова йде про неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Триває перевірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заголовок статті написаний так ніби поліція збирається масово отруїти дітей )))))
Відповісти
На якаму уроці хімії ? Що вони пишуть?!
На що брехню писати. Піпєц.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні