--> «Якби давали достатньо грошей – дороги не були б такі погані» - головний комунальник Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Якби давали достатньо грошей – дороги не були б такі погані» - головний комунальник Луцька

2
-2
«Якби давали достатньо грошей – дороги не були б такі погані» - головний комунальник Луцька
Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась вважає, що окрім перепадів температур луцькі дороги руйнує той факт, що вони просто давно не ремонтувались.

«Дороги старі, капітально відремонтувати всі одразу неможливо. Десь одну зробили, інші полатали і тому так виходить. Якби було нормальне фінансування на дороги, такої ситуації не було б», - наголошує чиновник.

При цьому він каже, що фінансування доріг суттєво знизили й цьогоріч. Так, на капітальний ремонт автошляхів в міському бюджеті передбачено всього 17 мільйонів гривень, тоді як на капремонт однієї вулиці Рівненської потрібно було б більше грошей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ Зруйновані луцькі дороги: комунальники кивають на погоду

«Рівненську потрібно було б раз зробити капітально і забути, а так ми постійно лише латаємо її», - зізнається представник мерії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Які луцькі дороги «посипалися» після зими. СПИСОК

Втім, до якості робіт дорожників у міськраді претензій немає, мовляв зроблені на совість дороги пережили зиму без наслідків. Мова йде про проспект Соборності і навіть відремонтовану шість чи сім років тому частину Набережної.

ЧИТАТИ ТАКОЖ Знищені зимою дороги Луцька мерія обіцяє полатати за місяць
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби менше крали краще б написали. Попередній керівник облавтодору он як закрався що немає де гроші дівати
Відповісти
Вас бити треба, а не гроші давати. Понакрадали і так. Ви ж говорили що були готові на 100 відсотків до приходу зими. Де техніка була? Хто зараз відшкодує за поламані авто, знищені шини через незадовільний стан доріг? Ви клоуни. Не вмієте працювати, в село корів пасти.... КЛОУНИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні