--> Луцьк попрощався із загиблим волинським Героєм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк попрощався із загиблим волинським Героєм

0
-2
Луцьк попрощався із загиблим волинським Героєм
На Волинь привезли загиблого Героя Сергія Мокренка.

Десятки автомобілів активістів «Автомайдану України», «Самоомоборони Волині», волонтерського центру «Серце патріота», рідних та близьких Сергія з Луцька, Шацького та Любомльського районів прибули на Цуманський пост, аби гідно зустріти юнака, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Звідти траурна процесія прослідувала до Луцька, а далі центральним проспектом міста кортеж прибув до Свято-Троїцького собору. За станом на 8:50 у соборі розпочалося прощання з бійцем.

Жителів Любомльського району, які хочуть вшанувати світлу пам’ять солдата, спілка атовців району просить зібратись орієнтовно о 13 годині у Любомлі вздовж дороги державного значення – вулиці Володимирської. У проміжку від Любомльського хлібозаводу до ресторану «Надія» люди утворять живий ланцюг, аби провести в останній путь Героя.

Опісля колона вирушить до рідного бійцеві Шацька. Там 3-го березня об 11 годині на головній площі селища (біля монумента Шевченка) відбудеться останнє прощання із Сергієм. Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм.

Нагадаємо, Сергій Мокренко загинув 28 лютого в бою на Світлодарській дузі.

Як відомо, у Шацькому районі оголосили з 28 лютого по 3 березня дні жалоби.

Сергію було всього 23, в той день, коли обірвалось життя, юнак мав отримати орден "За мужність".

Він відзначився у контратаці на Світлодарській дузі, до цього воював у «Правому секторі» та «Азові», виходив з Іловайського котла та неодноразово був поранений.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні