Волинський депутат Кучер показав свого Бандеру

1
8
Волинський депутат Кучер показав свого Бандеру
Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер оприлюднив світлину бюста Степана Бандери, якого він придбав за 50 гривень.

Про це обранець громади повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Для усіх тих, хто в черговий раз нагнітає ситуацію з пам'ятником Степану Бандері: на фото, бюст провідника Nаціонально-визвольних змагань, без піару, без відкатів і без скандалів куплений мною декілька років назад за 50 гривень", - йдеться у дописі Кучера.

Депутат зауважив, що тому, "хто дійсно шанує пам'ять Героїв України не потрібні встановлення помпезних монументів, тим більше біля палацу урочистих подій".

Володимир Кучер додав, що потрібно зосередити увагу і усі ресурси на патріотичному вихованні майбутніх поколінь, а не на черговому звеличуванні та вихвалянні.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може і Степан,але на Бандеру не "змахує."
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні