«Це політичне шоу», - Ігор Поліщук про пам’ятник Бандері

1
7
«Це політичне шоу», - Ігор Поліщук про пам’ятник Бандері
Бюджет Луцька цього року набагато менший ніж минулого, тому його використання повинне бути максимально обґрунтоване. Якщо минулого року бюджет розвитку міста становив 250 мільйонів гривень, то цього року цифра складатиме до 90 мільйонів гривень.

Про це в ефірі програми «Луцький депутат» на телеканалі «Нова Волинь» заявив депутат Луцької міської ради, голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРО» Ігор Поліщук, - повідомляє прес-служба Волинського «УКРОПу».

Зокрема, Ігор Поліщук наголосив, що необхідно раціонально використовувати кошти міського бюджету в першу чергу лише на найгостріші проблеми.

«Не потрібно робити так як у минулому році, коли 8 мільйонів витратили на ремонт 200 метрів вулиці Лесі Українки. На нашу думку, це було недоречно і невчасно. І ці кошти можна було використати на більш нагальні проблеми. Наша фракція в цьому році буде стежити за тим, аби не було необґрунтованих витрат», - підкреслив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, влітку 2016 року Луцька міська рада виділила кошти на ремонт центральної пішохідної вулиці Лесі Українки. Загалом реконструкція вулиці обійшлася бюджету у 8,1 мільйон гривень. Жодних тендерних процедур на роботи з реконструкції проведено не було.

Фракція «УКРОП» у міській раді також активно виступила проти виділення з бюджету міста грошей на встановлення пам’ятника Степану Бандері. До слова, серед лучан досі тривають дискусії з приводу місця встановлення цього пам’ятника.

«Загальна вартість пам’ятника 3,5 мільйони гривень. Це за попередніми оцінками. А ще слід враховувати інфляційні витрати, ріст курсу долара, тому вважаю, що 3,5 мільйонами – це не остаточна сума. В умовах такого обмеженого бюджету Луцька міська рада не може виділяти кошти на встановлення пам’ятників», - зазначив Ігор Поліщук.

І додав, що є першочергові потреби лучан, які необхідно задовольнити.

«Вважаю, що ті, хто дуже активно агітує за пам’ятник, депутати, активісти від певних політичних сил, якби дійсно хотіли його встановити, то вже б давно встановили. А так це політичне шоу щодо встановлення цього пам’ятника, яке триває з 2008 року», – переконаний депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщука пхають на мера.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні