Через «Ягодин» китаєць хотів незаконно перевезти дорогі запчастини

0
1
Через «Ягодин» китаєць хотів незаконно перевезти дорогі запчастини
На волинському кордоні хотіли незаконно перевезти запчастини до авто.

Громадянин Китайської Народної Республіки, менеджер з логістики однієї з компаній м. Гонконг хотів перемістити з порушенням через «Ягодин» Волинської митниці ДФС понад 12,2 тисяч штук популярної серед водіїв та споживачів продукції, - інформує прес-служба волинських фіскалів.

Зокрема, під виглядом канцелярського приладдя, аксесуарів до авто та для гаджетів на адресу одного з агропідприємств Дніпропетровської області переміщувалися вартісні запчастини та аксесуари до автомобілів, контролери заряду сонячних батарей, сумочки для сніданків, сумочки-органайзери дорожні, коврики для фітнесу, плівка для обклеювання автомобілів.

Невідповідність фактично переміщуваного вантажу задекларованим товарним позиціям працівники Волинської митниці встановили в ході більш детального огляду.

Оскільки громадянин Китаю подав органу доходів і зборів документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування, ваги, кількості товару, то волинські митники склали адмінпротокол.

Вантаж, що переміщувався з порушенням митного законодавства, вилучили.

Наразі матеріали у цій справі передали до Любомльського районного суду, який й визначить міру відповідальності порушника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні