«Вона стала на захист друзів», - очільник волинської «Солідарності» про заяву Наталії Бунди

1
6
«Вона стала на захист друзів», - очільник волинської «Солідарності» про заяву Наталії Бунди
В обласній організації БПП «Солідарність» вважають, що Наталія Бунда зробила емоційну заяву, не до кінця вивчивши законодавство.

Про це керівник волинської «Солідарності» Роман Романюк заявив 1 березня під час прес-конференції.

Нагадаємо, член міської фракції «Солідарності» Наталія Бунда стала на захист колег Олександра Козлюка та Андрія Авраменка, яких партія планує відкликати.

З її слів, політична сила «не сприймає депутатів, що працюють для людей, заради людей та з людьми».

Таку заяву прокоментував керівник партійної організації Роман Романюк: «З емоційної точки зору вона стала на захист своїх колег, друзів. Зокрема, у Наталії Бунди хороші, дружні стосунки з Андрієм Авраменком».

«Однак, вона сказала, що партія не має впливу на цих депутатів, але ми знаємо, що ці депутати обирались за списком «Солідарності». Таким чином стала депутатом й Наталія Бунда. А процедура відкликання депутата передбачає останнім пунктом рішення керівного органу партії», - наголосив політик.

З його слів, саме партія прийматиме остаточне рішення про відкликання Андрія Авраменка та Олександра Козлюка.

«Якщо комусь хочеться піти у вільне плавання, я закликаю до честі, моралі перед собою, колегами, лучанами», - додав Роман Романюк.

Нагадаємо, в «Солідарності» «відхрестились» від Олександра Козлюка та Андрія Авраменка, бо на останній сесії вони підтримали «УКРОП».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Якщо комусь хочеться піти у вільне плавання, я закликаю до честі, моралі перед собою, колегами, лучанами», - додав Роман Романюк.Ромчик,а ти знаєш ,що то таке?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні