Повідомили, коли зустрінуть тіло загиблого на сході волинянина

1
11
Повідомили, коли зустрінуть тіло загиблого на сході волинянина
Очільник волонтерів Любомльщини Андрій Дем’янчук повідомив орієнтовані заходи з приводу вшанування 23-річного шачанина Сергія Мокренка (позивний «Крук»).

Про це повідомляє Район.Любомль.

Нагадаємо, Сергій загинув 28 лютого в бою на Світлодарській дузі.

"У четвер вранці, 2 березня, зустрічаємо Сергія на межі Волинської та Рівненської областей. Остаточної години ще не знаємо. Наразі авто вже чекає на тіло в Дніпрі. Їдемо до Свято-Троїцького кафедрального собору, в якому відслужать панахиду та відбудеться прощання. Вирушаємо до Любомля", - повідомив волонтер.

На автотрасі Ковель – Ягодин у районі «Машівського бору» зустрічатиме автоколона, від початку вулиці Володимирської – живий ланцюг, через який проведуть Героя по вулиці 1 Травня до Центральної площі. Священики з Любомльського і Шацького районів відслужать богослужіння.

Опісля відбудеться прощання. Слово матимуть побратими Сергія, вони згадають, яким був «Крук».

Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм. Усіх небайдужих просять долучитися до гідного вшанування Сергія Мокренка.

"Хто має змогу поїхати на зустріч загиблого у Луцьк, або з приводу інших питань, телефонуйте: 097-9742959 (Андрій Дем’янчук)", - зазначив волонтер.
Теги: ато, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна память побратусику герої не вмирають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні