--> Наталія Бунда заступилася за луцьких «депутатів-вигнанців» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Наталія Бунда заступилася за луцьких «депутатів-вигнанців»

6
2
Наталія Бунда заступилася за луцьких «депутатів-вигнанців»
Екс-очільниця управління туризму і промоції Луцька Наталія Бунда стала на захист своїх колег з фракції "Солідарність" у Луцькій міській раді.

Про це вона написала у новому блозі на "Волинь24".

За словами Бунди, будучи членом фракції "Солідарність" у Луцькій міській раді, вона не поділяє висловлювань та не підтримує позиції Волинської обласної організації партії "Солідарність" щодо її колег Олександра Козлюка та Андрія Авраменка.

Нагадаємо, у партії зреклися депутатів, бо ті “нахабно проігнорували два пленарних засідання”.

"Адже якраз дані депутати НЕ зраджують інтересам своїх виборців (у вище наведеній статті зазначається, що вони "Ці депутати, пройшовши у раду під брендом найбільшої й найрейтинговішої президентської політичної сили, зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям"), а ЇХ відстоюють та лобіюють впродовж всієї каденції. Яскравим свідченням цього є пророблена ними робота на їхніх виборчих округах та й в місті вцілому, з якою можна ознайомитися у їхніх звітах", - зазначила Наталія Бунда.

Жінка зазначила, у своїй повсякденній професійній роботі "вони працювали на благо лучан, розвиваючи підприємництво (О.Козлюк) та спорт (А.Авраменко) відповідно".

Бунда вважає, що депутати обиралися в одномандатних округах, а це значить, що за кожну особистість, а не партію, голосували люди.

"Люди їм повірили, люди делегували їм повноваження, тому в першу чергу вони є підзвітними та відповідальними перед людьми", - пише чиновиця.

Теперішня очільниця департаменту розвитку Львівської міської ради пояснює, що заяві зазначено, що "Партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» висловлює обурення" та "закликає політичні сили до конструктивної роботи..", але натомість виключає зі своїх лав депутатів, які "дійсно працюють для людей та заради людей, які будували імідж партії у Луцькій міській раді".

"То хіба ж це конструктивна робота? Скільки спроб було ініційовано для конструктивної роботи, скільки проведено переговорів з політичними силами у Луцькій міській раді заради подальшого розвитку міста після смерті міського голови? Дуже прикро,але жодної, жодного, жодних", - обрурюється жінка.

За словами жінки, що Волинська обласна організація партії «Солідарність» даною заявою констатує, що політична сила не сприймає депутатів, що працюють для людей, заради людей та з людьми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особа зрадивши раз , зрадить знову. За них люди голосовули ,як за кандидатів від Солідарності, тому нехай складають мандати.
Відповісти
ЩЕ ОДНА ЮДА ПРОДАЛАСЬ ПАЛИЦІ!!!!!!!
Відповісти
Моклиця. Стрихарчук- це ми веселі хлопці.
Відповісти
Ця туристка вже була і під "Батьківщиною" і під "Солідарністью", а тепер вже прилаштувалась під "Самопоміч". Найдавніша професія процвітає.
Відповісти
...І під артуром...
Відповісти
Яким саме?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні