Луцькі автомобілі тимчасово не будуть евакуйовувати

0
-3
Луцькі автомобілі тимчасово не будуть евакуйовувати
Новий договір з власником евакуатора планують укласти в міській раді після того, як оберуть нового керівника КП «АвтоПаркСервіс».

Про це стало відомо під час брифінгу заступників Луцького міського голови 28 лютого.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що нещодавно евакуатор, який орендувало комунальне підприємство, перебував на ремонті. З його слів, за цей час за оренду не платили. Нині машина технічно справна, проте потрібно укласти новий договір. Для цього чекають поки завершиться конкурс на посаду директора КП «АвтоПаркСервіс». До того, на підприємстві «перехідний період».

Як відомо, свої кандидатури на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» подали екс-директор цього КП, член виконкому і учасник АТО, чоловік без досвіду роботи та випускник ХДТУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні