Наших бійців біля луцької мерії не було, - «Варта порядку» про скандальну сесію

3
-15
Наших бійців біля луцької мерії не було, - «Варта порядку» про скандальну сесію
У «Варті порядку» запевнили, що їхні бійці під час останньої сесії міської ради на парковці мерії не чергували.

Про це йдеться в заяві прес-служби громадського формування.

Нагадаємо, заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко розповів, що на скандальній сесії міської ради був присутній прес-секретар громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк, а під стінами мерії в цей час чергували три буси з бійцями цього ж формування.

Натомість, «Варта порядку» називає заяву заступника мера «відвертою брехнею».

«Офіційно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Головного управління національної поліції від 03.02.17 р. № 1414/58/04—2017, в рамках місячника відпрацювання по проведенню профілактичних заходів, спільно з національною поліцією на щоденні патрулювання по місту заступають і учасники громадського формування «Варта порядку», при цьому використовуються і транспортні засоби «Варти порядку», - йдеться у заяві формування.

«Маршрутами патрулів керують працівники національної поліції, тому цілком можливо, що пан Григоренко міг бачити транспортний засіб вартівців поблизу міської ради, але тільки в рамках згаданого маршруту», - пише «Варта порядку».

Заяву Сергія Григоренка вони називають «провокативною» і такою, що не має відношення до формування.

А от присутність на сесії прес-секретаря «Варти порядку» Олександра Волянюка пояснюють тим, що він є головою громадської ради при Волинській ОДА і може відвідувати подібні заходи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бійців??? От і омолвились, що і треба було довести! Бійці мають бути на фронті, а не за тисячу кілометрів від буремних подій у спокійному регіоні, який такі "бійці" армії Палиці хочуть дестабілізувати!!! От і вся правда і немає чого гадати і виправдовуватись!!! На крадію і кашкет горить!!! :)
Відповісти
Брешете! Були, Всі бачили! Ганьба варті порядку, псевдопатріоти а насправді собаки жида палиці
Відповісти
Щоб гавкати на інших самі побудьте на даунбасі а Варта молодці!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні