--> Нахімічили: троє лучан можуть «сісти» за підробку засобів для прибирання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нахімічили: троє лучан можуть «сісти» за підробку засобів для прибирання

2
-13
Нахімічили: троє лучан можуть «сісти» за підробку засобів для прибирання
Троє лучан організували виробництво підроблених засобів догляду та побутової хімії «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish».

Їм інкримінують незаконне використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, - повідомляють у Національній поліції.

Працівники відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області та Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими Рівненського відділу поліції, прокуратурою обласного центру викрили підпільне незаконне виробництво побутової хімії «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish» у Луцьку.

На сумнівну якість порошків та шампунів поскаржилися рівнянини, які купували продукцію у мережі Інтернет, зокрема і через соцмережі.
За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару за частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України відкрили кримінальне провадження.

До розслідування долучились і представники компанії «Procter & Gamble». Вони обурені появою на ринку величезних партій контрафактної продукції.

Зловмисники збували підроблений товар на території Рівненської, Волинської, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.
28 квітня торік поліцейські провели на території Рівненської та Волинської областей вісім санкціонованих обшуків: у виробничих приміщеннях, автомобілях та помешканнях зловмисників.

Правоохоронці вилучили близько 40 тонн підроблених товарів, інгредієнтів для їх виробництва, тару для пакування, механічні пристрої для виготовлення та фасування, поліграфію, комп’ютерну техніку, на якій проводився облік товарів, банківські картки, призначені для проведення розрахунків за продукцію, первинну бухгалтерську документацію та чорнові записи.

Загальна вартість вилученої продукції становить понад мільйон гривень.

Група з трьох лучан незаконно використала знак для товарів і послуг, права на які належать компанії «The Procter & Gamble Company», чим завдала власникам матеріальної шкоди на суму майже 50 тисяч гривень.

33-річному організатору вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частинами 2, 3 статті 27, частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України, решті двом — за частиною 3 статті 229 ККУ. Їм загрожує або чималий штраф, або позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі, засоби прибирання - мітла і швабра. А тут мова за миючі і дезинфікуючі засоби. Є різниця, як між ликером і лаком.
Відповісти
Сама потрапила на підроблений гель Аріель- ні кольору,ні запаху ні очікуваних результатів від прання..посадити і конфіскувати все.. 300грн на смітник..а скільки таких як я?! Обурення компанії Проктер не безпідставне-це явний удар по іміджу ..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні