4 гривням за проїзд у луцьких маршрутках бути: Антимонопольний комітет «дав добро»

2
-11
4 гривням за проїзд у луцьких маршрутках бути: Антимонопольний комітет «дав добро»
В антимонопольному комітеті заявили, що підняти вартість проїзду в луцьких маршрутках до чотирьох гривень таки треба.

Територіальне відділення Антимонопольного комітету України підтвердило дослідження управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради щодо необхідності підняття тарифу на проїзд у маршрутках, - йдеться на сайті мерії.

У міськраді повідомили, що Антимонопольний комітет погодив проект рішення виконавчого комітету “Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі».

Зауважимо, в проекті рішення йдеться про підняття вартості проїзду в маршрутках до чотирьох гривень для дорослих. При цьому для дітей тариф планують залишити на рівні однієї гривні.

Водночас тариф за містом буде вищим. Він залежатиме від протяжності маршруту. Перевізники узгоджуватимуть його з виконавчим комітетом Луцької міської ради та відповідним департаментом Волинської обласної державної адміністрації.

Проект рішення про підняття вартості проїзду в маршрутках розглянуть на найближчому засіданні виконавчого комітету, яке заплановане на 15 березня.

Зауважимо, раніше в Антимонопольному комітеті заявляли, що 3,5 гривні буде достатньо для того, щоб покрити витрати перевізників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОТЖЕ , ЛУГОВОГО .....ДОТИСНУЛИ волохаті дядьки !
Відповісти
Які 5-ти гривень???Тут чотири вам за радість,і то забагато за вашу поведінку!!!! Сьогодні водій маршрутки #9а д.н.з. АС7049ВН на Б.Хмельницького ледь не придавив маленьку дитину на виході з маршрутки!!!!Її врятувала лише швидка реакція мами дівчинки!!! Такими водіями повинні займатися відповідні компетентні органи,а не пускатися на самотік!!! Ганьба таким водіям!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні