Верховну Раду повідомлять про невдалі сесії луцької мерії

1
1
Верховну Раду повідомлять про невдалі сесії луцької мерії
Верховну Раду повідомлять, що сесія Луцькради, на якій планували взяти до відома смерть міського голови Миколи Романюка і таким чином зняти з нього повноваження, не відбулась.

Про це стало відомо 28 лютого під час брифінгу у мерії.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко розповіла, що невдовзі до Верховної Ради відправлять лист з роз’ясненням, чому не відбулась запланована на 24 грудня сесія і парламентарі не отримали офіційне повідомлення про припинення повноважень Миколи Романюка.

Також Юлія Вусенко уточнила, що копія свідоцтва про смерть міського голови відправлена до Верховної Ради у визначений законом 15-денний термін.

Нагадаємо, 24 лютого повинні були відбутись дві сесії міської ради – позачергова і чергова, однак жодне рішення так і не було прийняте.

Зокрема, це відбулось через те, що представники «УКРОПу» та «Батьківщини» не прийшли на позачергову сесію, а секретар ради Юлія Вусенко відмовилась проводити 20 чергову сесію, не завершивши 19 позачергову.

Читати також: Лютнева революція 17-го, або Як у Луцьку власть міняли. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так - жалітись лише і можуть ті два "штика" яких має палиця у ВР! Стидоття!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні