--> Смертельна аварія на Волині: молодого чоловіка збило авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія на Волині: молодого чоловіка збило авто

16
16
Смертельна аварія на Волині: молодого чоловіка збило авто
У селі Ветли Любешівського району сталася смертельна аварія.

Увечері 26 лютого місцевий мешканець автомобілем збив 27-річного чоловіка – свого односельчанина, - пише Волинська служба новин з посиланням на власні джерела.

Очевидці пригоди стверджують, що авто на польській реєстрації рухалося з великою швидкістю, а його водій був п’яний.

Пішохід помер на місці аварії. Тіло забрали для проведення судмедекспертизи.

На місці пригоди і досі працює поліція.

До слова, водій – молодий чоловік, має дружину, дітей. Автомобіль купив тільки близько місяця тому.

Загиблий був неодружений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі хто катається на металоломі на іноземній реєстраціі з неадекватною поведінкою,тому що купивши корито за 1000-2000$ Вони себе рахують європейцями.а культури нуль.
Відповісти
Пєний полишук на ліваку то мавпа з гранатою чмошник
Відповісти
Цікаво,на які факти опирається той, хто це написав. Адже це неправда . Водій автомобіля був у тверезому стані.
Відповісти
Шановний кориспонден ви перевіряєте достовірність ваших джерел, інколи таке враження що вся ваша писанина взята із потолка.водій даного автомобіля перебував у тверезому стані і вечері повертався від батьків до дому,а пішохід рухався у нетверезому стані (повертався з хрестин).Велике прохання перед тим як писати постарайтеся впевнитись у своїй досвідченому і.
Відповісти
Це правда, а хто стверджує що водій був тверезим то нехай пояснить те що водієві на місці не дали протйти тест на алкоголь у авто поліції, а тримали і нікого не підпускали до нього, і те що в в автомобілі під час наїзду перебувало ще дві особи зокрема (це були дівчата)і ще Такий факт що водій не хотів везти постраждалого до лікарні, а коли привіз то пішов в бар (у Невірки) звідки нього по телфону змусила прийти в лікарню сестра загиблого, та ще змусила викликати поліцію бо водій не хотів. Але навіть те що водій був чи не був в алкогольному сп'янінні не звільняє його від відповідальності і маємо надію що суд буде справедливим і він отримає гідне покарання...
Відповісти
Яка може бути експертиза крові на алкоголь якщо поліція на боці водія чому непустили водія в лікарню на аналіз крові. В даний момент все вирішують хороші звязки з поліцією але всеодно бог все бачить
Відповісти
Шкода.але можливо не булоб цієі біди,якби пішохід був тверезий.А писати нісенітницю..для чого,ніхто нікуди не тікав,іце все зафіксовано поліцією.
Відповісти
А хтож коли збивши людину відразу розвернувся і повіз своіх пасажирів від місця аварії і висадивши їх повернувся щоб забрати номера машини тим паче просив зовсім іншу людину щоб відвіз потерпілого в лікарню
Відповісти
Шкода.але можливо не булоб цієі біди,якби пішохід був тверезий.А писати нісенітницю..для чого,ніхто нікуди не тікав,іце все зафіксовано поліцією.
Відповісти
не булоб біди щоб швидкість авто була б трохи меншою,а водій уважніший. І ще з ваших слів:- пяні пішогоди , загроза пяним водіям
Відповісти
Тож є свідки як родичі винуватця пропонували гроши родичам потерпілого
Відповісти
пяні пішоходи загроза будь-кому, хто їздить за кермом...хлопець помер і може сам винен в тому, а водієві біда...
Відповісти
Водієві яка біда що п'яний закермо сідав, а для матері загиблого що не біда для родичів загиблого також не біда, а пішохід був не п'яний а на підпитку і рухався по обочині, а воді по-перше був п'яний по-друге був не один у авто (а для матері загиблого стверджував що був сам),по-третє рухався з величезною швидкістю і навіть не гальмував, почетверте після зіткнення з пішоходом збирав номера від авто і різні уламки ді нього, а тепер ви пишите що він такий совістнй відвіз постраждалого до лікарні коли він нього навіть недопомагав вантажити у авто а натомість просив у іншого водія відвезти йому.Просто ми всі знаємо що він для поліції дав взятку і вони визнали його тверезим, я скажу одне що від людей відкупиться но від Бога ні в нього ще двоє діток і мені страшенно за їх бо я знаю як доля розправляється з такими людьми, він образив вдову, а це найбільший гріх на світі ,я вважаю що справедливість повстане.
Відповісти
Яка може бути водієві біда він то живий залишився а пішохід загинув і ще пишете що пішохід виний бо був пяний а водій що тверезий був чи що теж пяний ніби пяні пішоходи заважають водіям їздити по жорозі вони що дороги недають для них проїхати а всеж таки пішохід ішов пообочині а не подорозі.
Відповісти
таке враження, що свідків половина села...
якби родичі так переживали при житті за загиблого,то не відпустили б брата з хрестин пяним, а довели б додому....а зараз звичайно збирати сплєтні по селі вони можуть....
Відповісти
вони не збираю розмови по селі,просто винуватці самі розкажують де тільки можна,а люди говорять родичам загиблого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні