--> Рівненському екс-нардепу спалили авто за сім мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівненському екс-нардепу спалили авто за сім мільйонів

3
5
Рівненському екс-нардепу спалили авто за сім мільйонів
У Рівному вночі, 25 лютого, згоріло чергове елітне авто: "Mercedes Benz G500 брабус".

Як повідомляє інтернет-сайт телеканалу РТБ пожежа сталась на вулиці Дачній, 48 (район "Царського села").

Цей район відомий своїми "непростими" жителями, серед яких і відомі політики. А елітне авто, яке згоріло, належало колишньому голові Рівненської облдержадміністрації, екс-нардепу від Партії Регіонів Миколі Сороці.

«Рано чи пізно за все приходиться платити» - так прокоментував новину про згорівши авто один мій знайомий. Що він мав на увазі я не уточнював. Однак припускаю, що у Сороки вочевидь довгий список тих, хто цілком міг би підписатись під такою фразою. Однак сам Микола Петрович вважає, що у нього немає ворогів, які б бажали, для прикладу, спалити авто. Але підтвердив сам інцидент.

- Так, дійсно згоріла, дійсно підпалили. Не знаю, нібито таких ворогів я не мав і не маю. На політичній арені - не думаю, що там щось є. Але Бог суддя. Добре, що всі живі й здорові, - прокоментував журналісту РТБ сам Микола Сорока телефоном.

Та колишній керівник області та нардеп вочевидь скромнічає. До речі, вартість такого авто сягає чверті мільйона доларів. Так на одному з сайтів ціна такої моделі вказана у сім мільйонів гривень. Звісно немає нічого дивного, що у чиновника, екс-депутата, екс-ректора «водника» є автомобіль в таку ціну. Та й злитись на екс-нардепа теж мабуть немає за що, хіба можливо за скандальне голосування за диктаторські закони Януковича. Яке стало одним з приводів загострення подій революції. Чи звернення до польського сейму про засудження вояків УПА, яке навіть перший президент Кравчук назвав зрадою. Ну я можливо ще пару випадків…

У парламенті Миколу Сороку не разпомічали за "кнопкодавством".

Як відомо, днями у Рівному, ймовірно, підпалили два позашляховика, які належать батькам судді. Більше про це у відеосюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судячи по реакції - машина застрахована
Відповісти
Судячи по реакції - машина застрахована
Відповісти
А виявляється що є...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні