«Я в шоці...», - луцький активіст розкритикував дві служби таксі

48
2
«Я в шоці...», - луцький активіст розкритикував дві служби таксі
Луцький активіст розкритикував служби таксі «Джокер» та «Оптимальне» за поганий сервіс.

Про невдалі спроби викликати таксі у Луцьку Павло Заєць написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо його допис без змін:

«Я в шоці з Луцьких служб таксі і тих, хто придумав таку сиситему.

Як має працювати таксі - подзвонив диспетчеру, замовив машину, за 1-2 хвилинки тобі її знайшли, все профіт.

Але для більшості Луцьких слуб така вища математика не під силу. Дзвоню в "Джокер" через пару гудків вибивають, передзвонюють через секунд 30 - це ппц бісить, якщо я маю гроші заплатити за таксі то вже якось знайду 1 гривню щоб його замовити.

Далі піднімає трубку диспетчер, який очевидно не знає де саме місто Луцьк знаходиться, не то що його вулиці, тому крім адреси потрібно казати номер квартири, дівоче прізвище мами, і як звати першу любов вашої бабусі.

Потім хвилин 5-6 ви слухаєте ох.....нний рінгтон після якого вам скажуть що вільних машин нема.

Але я не здаюсь, дзвоню далі в таксі "Оптимальне" це ще більше дно.
Набираю номер 579 разів зо 6 і постійно вибиває і ти не знаєш чи то в тебе щось з мережею чи то просто номер не правильний.

Через 3 хвилини мені передзвонюють вже з простого мобільного номера - в мене питання НА-ХЕ-РА!

Нахера короткий номер якщо ви передзвонюєте з простого номера?

Но і це ще не все піднімаю я трубку і замість диспетчера чую автовідповідач зі стандартною фігнею типу для української мови натисніть 1 для вибору міста ще щось і лише після цього з вами говорить оператор, але не Луцький а всеукраїнських який , потім переключає вас на Луцького.

Ну думаю нарешті вже таксі замовлю, курка на томі кінці провода вислухала мене, каже чекайте зараз вам прийде смс і машина приїде.

Жду хвилин 12 нема не смс ні машини, передзвонюю знов оператор каже - ну раз смс нема то і машин немає.

І вже десь після 30 хв. невдалих спроб подзвонили в "Морячок" і за 5 хв була машина.

Мораль - користуйтесь тільки перевіреними сервісами а не таким гімном як "Джокер" і "Оптимальне".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він нерозумний
Відповісти
І рекламує морячок.
Відповісти
А я в шоці від таких активістів-атавістів. Таким розумахам треба по психушці на таксі від першої палати до четвертої їздити.
Відповісти
Таксi в Луцьку останнiм часом нереально викликати вчасно I без нервiв.. морячок нiчим не кращий
Відповісти
Не смійте ображати людей-аутистів .Вони ні в чому не винні!
Відповісти
З таксі Джокер одна проблема - це тяжкість (через зайнятість машин) їх замовити. Однак в них на моє глибоке переконання ЧЕСНА ціна. Бо якщо взяти інші служби і той же маршрут, ТО НАМАХУЮТЬ так шо піпець.
Відповісти
Ага джокер святий.. від хурми на гпз до 24 школи здер з мене 90 грн... Де тільки не двонив і з ким не говорив так і нічого вони з тим не вирішили... Так що бережіться таксиста з номером 125
Відповісти
дуже гроші потрібно діти малі мабуть в 125 інші такі самі якщо не позамовленю
Відповісти
на Джокері нема авто зато на Гроно стоїть 10 машин чому
Відповісти
А хто цей Заєць???? Напевно поважна людина???? Критик???? Прикольна реклама "Морячка".
Відповісти
Морячок - жахливе таксі з усіма перерахованими
Відповісти
саме тупе таксі морячок
Відповісти
морячки-найкращіші!!!
Відповісти
Морячок може просто не приїхати на виклик, хоча повідомляють що машина буде за 7-10 хвилин, особливо в районі Красного
Відповісти
ой не тринди вже.живи біля тамтаму і все буде ок))))))))))))))
Відповісти
Якщо вже він такий розумнийй і продвинутий то є програма інтернетовська для швидкого замовлення таксі. Називається "таксі джокер луцьк". Зареєструвався, зайшов в програму, глянув по карті чи є в тому районі машини і замовив без проблем...(30 секунд його дорогоцінного часу займе). Але напевне в нього нокіа 3200.....
Відповісти
Перш ніж називати когось аутистом, спочатку подумайте - чи на ображаєте ви людей з таким захворюванням, Родичам, які виховують таких діток неприємно таке читати, якщо ті служби вам не до вподоби - назвіть їх образливо, але не діагнозом, про який не знаєте.

Відповісти
А хто такий той петро заєць?хтось чув раніше про нього??ато в Луцьку живу давно чув про різних активістів но про цього славнозвісного *фреймут по таксі* ще не чув....видно зразу,що заказуха і реклама одного з таксі!!!!
Відповісти
Павло ви маєте рацію на рахунок таксі "Джокер", це не водії а бидло, які ведуть себе неадикватно, водії постійно хамлять пасажирам, прошу звернути на це увагу свого керівництва! тому що, коли появилося фірма "Джокер" у м. Луцьку це був світлий лучик в нашому місті, я всім радив фірму Джокер щоб ним користувалися там були тільки порядні люди, а тепер де всі ті порядні люди які працювали на джокері? Пішли на інші служби! Тому що, в таксі Джокер загнило з середини! Я знаю, що колись на Джокері працював Руслан на синьому мінівені, це дуже порядна та вічлива людина, коли з ним їдеш у автомобілі то піднімається настрій, він вміє надати приємну атмосферу, і де зараз він працює? На якій фірмі таксі? Підкажіть хто знає? Ви не думай що я хочу облити фірму Джокер брудом, фірма сама себе, своїми водіями які ведуть себе як гопніки та бидло заганяє себе у прірву і розвиватися не буде, раджу користуватися іншими фірмами таксі у м.Луцьк!!!
Відповісти
Даний порядний воді, Руслан, на даний час працює в службі Хіт Таксі!!!!!
Відповісти
Якщо Руслан на хюндпї і в нього грав рок то він на хіт таксі пішов
Відповісти
а ще на хіту їздить Рома лапочка на добло
Відповісти
Це той Рома що Директор фірми не лапочка щкуродер говорить одне а бере більше чим по фірмі
Відповісти
На Хіту працюе Саша на мерсі Класний і співае коасно в Ліоні ото лапочка
Відповісти
Шановна Тетьяна, до Вас звертаєтся Олександер. Зателефонуйте на Хіт Таксі і залиште свій номер телефону. Я чекаю з нетерпінням.
Відповісти
директор там Олег,а це під директор)!
Відповісти
о боже,знайшли лапочку))мабуть тільки недавно тобі лапши навішав...
Відповісти
даний порядний водій взагалі не може працювати на таксі!!!!!завіз мене на епіцентр!і почав спочатку вічливо намікати на каву,потім почав руки ставити на коліна мені....я кинула йому гроші на сідушку і втакла з машини!!я пожалілась диспетчерам на фірму таксі ДЖОКЕР!і йог після того погнали!
Відповісти
Шановна пані Катерина, Я на маразматичні витівки тернопільських комбінаторів не ведусь, і не приемно гадити тому , що смердить
Відповісти
Соромно і гидко не тільки за "писаку" , а й за редакторів Волинь 24, що допустили таааааку назву статті .... Неадекватні можуть висловлюватись будь-як... Але професійна етика журналістів не повинна допускати образ гідності людей ...
Відповісти
хто б побачив цей опус Зайця, якби не В24, дійсно. ніхто б і увагу не звернув, якби не камандапрафєсіаналів. Юра, чи хто там за це відповідає. Щось мовчиш вже другу годину. То я нагадаю. Розкажи про етику журналістської роботи. Я чекаю і не дочекаюсь. Про бидлячість. Як можна висмикувати з фейсбучного потоку сознанія оцеєво таке і виносити це у заголовок. Потім робити вумний вигляд на зльотах активіздо-журналіздів, мукати про права людини, Господи пробач. Распространяцца про професіоналізм. Дякую колеги, молодці, додали свій внесок у використання слова "аутист" у якості лайки. Копайте ще, дно скоро закінчиться, політ триватиме.
Відповісти
і обов'язково, як будуть дні дитини-аутиста (скоро, якраз після вашого професіонального свята, у квітні), зробіть пару слєзлівих матеріалів про тяжкі дні батьків і родичів, про інклюзію, про новітні методики соціальної адаптації, інтерв'ю з сім'єю дитини-аутиста забацайте, і так далі. і згадайте цю публікацію.
Відповісти
Вживання терміну аутист, тут недоцільне і автор посту, має вибачитись перед людьми з цією хворобою, тим більше більша частина з хворих діти
Відповісти
Саме нормальна служба це Люкс-таксі!!!Пробував перейти на морячок,але підвели пару раз вернувся на Люкси!Машини швидко приїзжають і водії адекватні!
Відповісти
Він такий активіст, що смішно. Постійно щось або когось брудом поливає. Ще б трохи поваги до інших та мізків, то може був би кимось. І може тоді б знав,що служба "Джокер" не є місцевою!
Відповісти
Поясніть будь ласа, чому коли я викликаю Оптимальне таксі до мене приїжають інші служби? Такі як: Морячок, Козачок, Джокер, Хіт, вони що співпрацюють? То чому на їхніх службах дорожче ніж на оптимальному?
Відповісти
Вони мабуть немають роботи
Відповісти
Страхують один одного. Якщо всі машини оптимального зайняті - вони ваше замовлення продають іншій службі.
Відповісти
Саме класне і дешеве таксі в Луцьку це Євро попробуйте
Відповісти
3 машини на весь луцьк,жди
Відповісти
Редакціє, яка ганьба. Використати "аутист" в негативному контексті в заголовку - це ж якого куцого розуму треба бути!
Відповісти
Саме нормальне таксі в луцьку це люкс таксі!!! І щоб хто мені не розказував і не доводив сам переконався на всі 100.
Відповісти
У Джокера інколи бувають відсутні вільні машини, але користуюсь тільки їхнім сервісом або моряком. От що дійсно туфта - це чумак
Відповісти
Відсутні машини тому що виконують замовлення оптимального всі на оптимальне
Відповісти
Це недбалість деректорів Луцьких служб таксі тому і їздять на оптимальному різні служби як простітутки сруть свої служби
Відповісти
Що не говоріть а Джокер рулить тільки і про це таксі і говорять і пишуть
Відповісти
Шановна Наташа, якщо ви закохані в джокера, то мені вас шкода. Джокер давно не рулить і не рулив ніколи ,хіба що на підворотнях Тернополя.
Відповісти
579 бидло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні