Волинський нардеп Ірина Констанкевич попросила Гройсмана не їхати у «потьомкінські села»

1
-4
Волинський нардеп Ірина Констанкевич попросила Гройсмана не їхати у «потьомкінські села»
Народний депутат Ірина Констанкевич під час години запитань до уряду в парламенті звернулася до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо реформи медичної галузі.

У п'ятницю, 24 лютого, політик наголосила на недофінансуванні сфери охорони здоров’я в окремих районах Волинської області та скорочення кількості лікувальних установ, - інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Чи знаєте ви, шановний Володимире Борисовичу, що всі ваші добрі наміри з реформування сфери охорони здоров’я спотворюються місцевою владою і зводяться до банального скорочення лікувальних установ?» – зазначила Ірина Констанкевич.

Депутат також закликала очільника уряду під час його візиту на Волинь, який наразі планується, відвідати не «потьомкінські села», запропоновані ОДА, а ті населені пункти, де медичні заклади перебувають у справді критичному стані, а населення не отримує належних послуг.

«Київським гостям зазвичай показують найкраще, «глянцеве». Глянець створює поволоку на очах і вони не бачать справжньої ситуації», – вважає нардеп.

Крім того, Ірина Констанкевич скерувала листи на ім’я Володимира Гройсмана та в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун щодо недофінансування медичної галузі в Камінь-Каширському, Маневицькому, Ківерцівському та Любешівському районах Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хоче щоб Гройсман побачив як працює наша мєсні кіровнікі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні