«Романюківську» сесію таки протиснули. «Заколотники» пішли думати

3
-5
«Романюківську» сесію таки протиснули. «Заколотники» пішли думати
У Луцькраді таки відкрили позачергову сесію, однак обранці відразу пішли на перерву.

Про це стало відомо 24 лютого.

Зауважимо, сьогодні у мерії повинні були відбутись дві сесії: на 12:00 – позачергова і на 13:00 – чергова.

На першій планували припинити повноваження міського голови Миколи Романюка, як цього вимагає законодавство.

Втім, в міську раду вчасно не прийшли ні члени «УКРОПу», ні «Батькіщини».

Останні прийшли в мерію на 13:00 і відмовились реєструватись для початку 19-ої позачергової сесії. У залі зчинилась довга суперечка.
Зокрема, очільник міського «УКРОПу» Ігор Поліщук та депутати від «Батьківщини» Григорій Пустовіт, Андрій Козюра переконували, що позачергову сесію провести неможливо, мовляв потрібно одразу переходити до чергової. Також вони запитували, чому позачергову сесію не провели раніше та чому Юлія Вусенко, не будучи в.о. міського голови, відправила клопотання до парламенту з проханням організувати вибори мера.

Остання апелювала до того, що свідоцтво про смерть Миколи Романюка чиновники отримали надто пізно, аби в той же день організувати позачергову сесію. Водночас свідоцтво про смерть потрібно було відправити не пізніше, ніж за 14 днів після смерті.

Суперечка тривала майже годину.
Зрештою, Юлія Вусенко таки відкрила позачергову сесію, у залі прозвучав гімн. Однак одразу після цього Ігор Поліщук попросив оголосити перерву.

Зауважимо, ключове питання дня – зняття з посади секретаря Юлії Вусенко. Члени «УКОПу» та «Батьківщини» намагаються це зробити до визнання факту смерті Миколи Романюка, адже після цього автоматично Вусенко стає в.о. міського голови.
Теги: луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати ту всю гидоту . На виборах обрати і голову і депутатів. І ні в якому разі бездар-політиків з антидержавних партійок "свободи", " укропів", і іншої нечисті.
Відповісти
УКРОП і БАТЬКІВЩИНА не хочуть голосувати за визнання факту смерті Романюка. Люди, вдумайтесь! Вони клоуни??? Які ідіоти голосують за ці партії ???
Відповісти
Пустовіту давно треба розірвати сраку на фашистський знак. Це прокляте насіння завжди колотить, з усіма перед виборами і конфліктними ситуаціями домовляється на бабло, дуже калумутний чоловік. А сам по собі - непотріб. Політичний карлик. Він буде мутити, доки не заплатять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні