З липня може ходити рейковий автобус «Ковель-Хелм»

0
1
З липня може ходити рейковий автобус «Ковель-Хелм»
Укрзалізниця робить усе можливе, аби з 1 липня на маршрут став потяг «Ковель-Хелм.

Про це на своїй сторінці в ФБ написав керівник відомства Войцех Балчун.

Це буде рейковий автобус моделі Pesa.

«Розраховуємо, що наші пасажири залишаться у подвійному виграші: у Хелмі є зручна пересадка на такі міста як Варшава, Люблін, Замосць, Жешув. Тобто дістатися можна буде в усі куточки Польщі. Так само зараз проробляємо плани запуску потяга за маршрутом Львів-Краків-Львів. Є всі шанси побачити його у графіку вже цього літа», - пише голова правління ПАТ «Укрзалізниця».

Войцех Балчун також похвалився потягом «Київ-Перемишль».

«Рівно два місяці курсування – понад 25 тисяч пасажирів. Київ-Перемишль – цей маршрут прижився і полюбився пасажирам. Тільки з початку 2017-го ним вже скористалося 16 тисяч пасажирів. Багато у чому, популярність нашого потяга зумовлена простотою та зручністю перетину державного кордону, без тривалого очікування у виснажливих чергах, з чим часто стикаються подорожуючі автомобілем. Свої переваги пасажири знайшли і у нашій ціновій політиці», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні