--> У Львові - масова бійка за участю білорусів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові - масова бійка за участю білорусів

1
1
У Львові - масова бійка за участю білорусів
Вночі 23 лютого біля готелю «Львів» на проспекті Чорновола трапилася масова бійка.

Як розповіла ZAXID.NET речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, близько 1 ночі перед входом до готелю виник конфлікт між львів’янами і громадянами Білорусі, який переріс у бійку.

На місце прибули патрульні, які розборонили близько десятьох учасників бійки. Інспектори склали адміністративний протокол на 31-річного львів’янина за дрібне хуліганство, адже він нецензурно висловлювався до поліцейських і агресивно поводився, додали у прес-службі патрульної поліції Львова.

Медики повідомили, що до них за допомогою звернулися троє громадян Білорусі. Їх оглянули та діагностували забої. Після надання меддопомоги відпустили.

Інші обставини з’ясовуватимуть слідчі. Один з потерпілих написав у поліцію заяву, за якою було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

У коментарі ZAXID.NET лідер місцевого «Правого сектору» Тарас Бобанич (Хамер) розповів, що йому нічого невідомо про причетність представників «Правого сектору» до бійки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
білоруси відрізняються зухвалим хамством... пересвідчився в Одесі, на пляжі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні