«Водія звільнять», - заступник луцького мера про маршрутчика-грубіяна

3
6
«Водія звільнять», - заступник луцького мера про маршрутчика-грубіяна
Заступник луцького мера Сергій Григоренко запевнив, що водія, який проїхав повз траурної процесії і матюкав пасажирів, можуть звільнити.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Нагадаємо, у середу, 22 лютого під час похоронної процесії на проспекті Волі, водій маршрутки №24 проїхав перекритим проспектом, незважаючи на заборону руху. При цьому поводив себе неналежним чином, дозволяв нецензурні висловлювання на адресу пасажирів.

Заступник міського голови Сергій Григоренко дав доручення управлінню транспорту та зв’язку розібратися із ситуацією. За його словами, цей автобус належить приватному підприємцю, який працює за договором із Луцьким підприємством електротранспорту.

“Зараз проводиться службове розслідування, результати якого стануть відомі найближчим часом. Ймовірно, водія буде звільнено, а начальник служби перевезень отримає дисциплінарне стягнення”, - наголосив Сергій Григоренко.

Окремо він подякував небайдужому лучанину Андрію Костенку за чітке повідомлення щодо неналежної поведінки водія маршрутного таксі, завдяки якому вдалося оперативно відреагувати на інцидент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тримайтесь збирайте мітинг аби вас не по звільняли.хоч і не ма за що.
Відповісти
зупинитися впадло ГАААААА
Відповісти
потрібно не водія звільняти, а розірвати договір з перевізником, він водія наймав і він за нього має відповідати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні