--> «Дорога схожа на місиво», - лучани просять мерію про ремонт вулиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Дорога схожа на місиво», - лучани просять мерію про ремонт вулиці

2
0
«Дорога схожа на місиво», - лучани просять мерію про ремонт вулиці
Лучани просять Луцьку міську раду відремонтувати дорогу на вулиці Вишківській.

Таку петицію зареєстрував Юлія Климчук в Єдиному системі місцевих петицій.

"Просимо Луцьку міську раду розглянути питання щодо ремонту дороги по вулиці Вишківській протяжністю близько кілометра. Так як це єдина під’їзна дорога, якою користуються мешканці вулиці, вона знаходиться у жахливому стані, на ній повністю відсутнє дорожнє покриття, а також вулиця потребує капітального ремонту", - йдеться у тексті петиції.

"Найбільше ситуація загострюється навесні та восени під час постійних потоків дощу, з дороги (якщо її можна так назвати) стає суцільне місиво з болота та залишків щебеню.

За словами мешканців, навіть таксисти відмовляються їхати туди на виклик.

У 2014 та 2015 роках під час сесії міськради депутати Луцької міської ради прийняли рішення та затвердили перелік вулиць і дворів, на яких планують провести капітальний та поточний ремонт комунальної власності і вказана вулиця була включена до списку, але ремонт так і не провели.

"Вулицю двічі включали до списку доріг, які потребують ремонту і далі констатації факту діло не йде. Скільки можна залишатися байдужими до потреб людей?", - пише Юлія Климчук.

"Вже у 2016 та 2017 роках вулицю Вишківська вже навіть не включають до переліку доріг на яких планується провести ремонт за кошти міського бюджету. Чому так? Невже зробили, а ми не помітили?
Чому неодноразові заяви та звернення громадян щодо ремонту вулиці Вишківської не були почуті та розглянуті?", - додає лучанка.

"Ми вкотре просимо врахувати звернення та пропозиції жителів міста та не лише просто включити вулицю Вишківську до переліку доріг, які плануються зробити, але й виконати обіцяні ремонтні роботи", - зазначає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба ж тільки одна. На Кравчука 19 землю перерили -пісок залишили. Місиво ще те. Петиція є тільки толку з неї нема. Всім пофіг.
Відповісти
РЕМОНТУ НЕ БУДЕ ВСІ КОШТИ НА РЕМОНТ ВУЛИЦЬ В ПРИЛУЦЬКОМУ І ПІДГАЙЦЯХ НОВА ТЕРИТОРІЯ ЛУЧАНИ ПОТЕРПЛЯТЬ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні