Волиняни нарікають, що провести світло у нові житлові масиви дорого і складно

1
-5
Волиняни нарікають, що провести світло у нові житлові масиви дорого і складно
Жителі Камінь-Каширщини, Маневиччини та Любешівщини скаржаться на складну і дороговартісну процедуру підключення нових житлових масивів до електромережі.

Про це стало відомо під час наради в Маневичах за участю народного депутата Ірини Констанкевич та керівництва «Волиньобленерго», - повідомляє прес-служба волинського "УКРОПу".

Жителі Камінь-Каширщини відзначили проблему під’єднання до мереж нових житлових масивів. Пояснили, що це актуально для багатьох молодих сімей, які залишаються жити у селах і будують там житло.

Помічник народного депутата в Камінь-Каширському районі Світлана Сидорук каже, що ця процедура дуже затратна для простих людей.

«Проблеми нашого району стосуються передачі об’єктів електромереж на баланс «Волинь¬обленерго», люди будують нові електромережі за свої кошти, а це сотні тисяч і потім їх безплатно передають на обленерго. Вони хочуть компенсації, адже це майно передається. Як можна таке дороговартісне майно просто безплатно передавати?» - пояснила вона.

Робоча зустріч волинян із нардепом та фахівцями відкрила складну ситуацію в енергетиці й показала прагнення громадян до реальних змін.

Народний депутат упевнена, що завдяки цій зустрічі буде розв’язано більшу частину озвучених питань, адже про них почуло керівництво головної обласної енергетичної установи і пообіцяло допомогу та сприяння.

Нагадаємо, маневиччани переплачують за світло, бо обленерго не хоче брати їх на баланс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дешевше вже ставити сонянчі батареї і вітряки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні