У луцьких маршрутках хочуть ввести контролерів

1
5
У луцьких маршрутках хочуть ввести контролерів
Лучани просять увести посаду контролера, який перевірятиме порядок у маршрутках і рахуватиме пасажирів.

Відповідну петицію зареєстрував Вадим Слива.

«Останнім часом перевізники вкотре почали підіймати питання про підвищення тарифів за проїзд в міському транспорті, мотивуючи це низькою рентабельністю перевезень пасажирів у місті. Однак, вирахувати її практично нереально, оскільки немає обліку квитків, а отже і кількості перевезених пасажирів», - написав автор.

Він зазначив, що водії пасажирам квитки не видають:

«Водій перевіз умовно 1000 пасажирів, власнику маршрутки відзвітував про 800, а той, в свою чергу, стверджує, що їх було 600 і що маршрут нерентабельний, вартість проїзду потрібно підіймати».

Тому чоловік пропонує зобов'язати управління транспорту заснувати посаду незалежного контролера для перевірки проїзних документів у пасажирів.

«Достатньо 2-4 людини на місто, які б протягом дня за випадковим вибором переходили з однієї маршрутки в іншу, перевіряли квитки у пасажирів. Це, в свою чергу, простимулює пасажирів вимагати від водія видавати квиток. А оскільки квитки - це номерний документ, то можна буде прослідкувати, яку кількість пасажирів було перевезено за день», - написав автор.

І додав, що одночасно, контролер може перевіряти якість надання послуг перевізником: чистоту в автобусі, культуру поведінки водія, музику в салоні та інше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БУВ на слуханні . Враження таке , що заступник міського голови продався перевізникам -- мабуть .за підвищення вартості квитків ЙОМУ приноситимуть постійно мзду . З антимонопольного комітету СЕРГІЙ ЛУГОВИЙ обгрунтував підвищення ціни ЛИШЕ на 50 копійок ---НЕ ПОСЛУХАЛИ . Вперто просовують ГРИВНЮ , хотіли навіть ДВІ . ======= я за видачу квитків і контролерів !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні