--> «Волинь» можуть виключити з Прем'єр-ліги через «вибрики» Кварцяного | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» можуть виключити з Прем'єр-ліги через «вибрики» Кварцяного

2
-1
 «Волинь» можуть виключити з Прем'єр-ліги через  «вибрики» Кварцяного
Луцька "Волинь" може вилетіти з Прем'єр-ліги через те, що Федерація футболу України(ФФУ) призупинила членство волинської федерації та може виключити її зі свого складу.

ФФУ призупинила членство Федерації футболу Волині та може повністю виключити її зі свого складу, що загрожує виключення ФК Волинь з професійних турнірів, - повідомляє Sport Arena.

У грудні минулого року в Федерації футболу Волині стався прецедент, який поставив під загрозу легітимність ФФВ і подальшу долю Віталія Кварцяного як керівника волинського футболу. Тоді Кварцяний провів нелегітимну Конференцію ФФВ (на якій були прийняті ряд радикальних рішень), а пізніше проігнорував вказівки української федерації. Після цього було відкрито дисциплінарне провадження у цій справі.

Днями виконком ФФУ підтвердив рішення КДК федерації від 10.02.2017 про визнання нелегітимною позачергової Конференції ФФВ (01.12.2016) і рекомендації призупинити членство ФФВ в ФФУ до моменту повного виконання її вимог.

Дана санкція є тимчасовою і поки не забороняє волинським ФК (членам ФФВ) або ДЮСШ виступати в змаганнях під егідою ФФУ. Але якщо волинські функціонери не виправлять юридичні порушення, ФФВ можуть повністю позбавити членства в Федерації футболу України (що загрожує нині вищоліговий Волині виключенню з УПЛ або інших офіційних турнірів).

Єдиний спосіб уникнути виключення - скликати і провести позачергову Конференцію ФФВ відповідно до статутних вимог організації та вимогами ФФУ.

Як відомо, нелегітимна конференція ФФВ відбулася 1 грудня. На ній, з колективних членів ФФВ виключили кілька регіональних волинських федерацій, керівництво яких не було лояльним до Кварцяного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора цього зазнавшогося жида гнати сраною мітлою.А то він думає,що він тут "ПУП" Землі.
Відповісти
Якби не КВАРЦ!!!, при всіх його недоліках, на Волині про футбол (справжній) вже давно забули би. Як в Тернополі, Ужгороді, Чернівцях, Вінниці, Рівному, Ів.Франківську, треба продовжувати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні