У Луцьку з’явився «друг напрокат»

8
16
У Луцьку з’явився «друг напрокат»
Лучанка Ольга Турлюк стала "другом напрокат": пропонує своє товариство тим, у кого є потреба у живому спілкуванні, спільних походах до магазину чи навіть спільних поїздках, допомагає гостям міста побачити найкращі місця Луцька.

Оголошення про таку послугу жінка розмістила у соціальних мережах кілька днів тому. Досі замовлень не було, але є бажання і віра в те, що задум не залишиться непоміченим.

39-річна Ольга Турлюк більше 20 років приділила роботі у сфері торгівлі. Тепер, каже, вирішила кардинально змінити своє життя, а заразом – допомогти іншим людям.

«Хоч і маю багато друзів, але навіть в мене часто буває таке, що хочеться кудись піти, але немає з ким. Або й просто хочеться з кимось поговорити, а як відомо, незнайомцям простіше виговоритись, ніж близьким людям. До того ж, коли ходиш на шопінг, продавці часом такого нарадять, що потім ту річ ніколи не одягнеш, а так я можу бути поглядом збоку», - розповідає «друг напрокат».

Жінка запевняє, що готова супроводжувати чи не в усіх життєвих ситуаціях, можливо навіть у подорожах. При цьому погоджується підтримувати будь-яку тему і не згадувати про свої проблеми, тобто бути «ідеальним» співрозмовником. Єдиний виняток – ніколи не буде «собутильником». Каже, мовляв свого часу працювала в барі і надивилась на нетверезих людей.

Ольга Турлюк розповідає, що її послуги коштують 50 гривень. Однак, не йдеться про те, що кожна наступна година коштуватиме стільки ж. Все, мовляв залежить від обставин.

«Я щиро хочу допомогти людям і якщо я бачитиму, що ситуація складна, допоможу просто так», - наголошує жінка.

«Я хочу бути цінною для людей», - додає вона.

Жінка каже, що не має освіти психолога, однак "усі ми в тій чи іншій мірі психологи".

Усім, хто хоче замовити друга напрокат, Ольга Турлюк просить телефонувати за телефонами (096) 414 49 46, (095) 707 97 20, (063) 455 21 69.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки пані Ольга заплатила за таку рекламу?

цікавлюсь тому, бо хочу у вас теж подібні новини розміщувати, то - назвіть ціну
Відповісти
Не друг, а подруга и в Уголовном кодексе за это есть статья ;)
Відповісти
Прикольно)))
Відповісти
«Усім, хто хоче замовити друга напрокат»-перше замовлення повинно бути з податкової
Відповісти
Огололосіть повний перелік послуг
Відповісти
Невідь що. Це яка має бути ущербна людина-клієнт, щоб платити комусь кошти за спільний похід в кіно чи на каву? 20 років у сфері торгівлі і ідеї настільки вичерпалися, аби продавати спілкування? Людське спілкування - не об'єкт для торгу. Якщо мова про гостей міста, це має бути повноцінний екскурсійний супровід. Але для того принаймні треба завершити курси екскурсоводів. Щоб допомагати з проблемами, треба мати освіту психолога, а не "всі ми в певній мірі". А торг спілкуванням - це вже край. Чекаємо наступних проектів на кшталт "чоловік напрокат" чи "жінка напрокат". Ще можна комусь дітей напрокат здавати. А раптом нема в когось?..
Відповісти
Зазвичай таке роблять люди, які геть не мають друзів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні