Три гривні не покривають витрат перевізників, - луцький чиновник

1
2
Три гривні не покривають витрат перевізників, - луцький чиновник
У мерії підрахували пасажиропотік у маршрутках і вирішили, що чинний тариф на перевезення не покриває усіх витрат.

Про це стало відомо 20 лютого під час громадських слухань у ЦНАПі.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко розповів, що до міської ради ще з вересня минулого року звертаються перевізники з проханням підняти вартість проїзду у маршрутках.

Останні хочуть, аби пасажири платили по п’ять гривень за проїзд.
У січні та лютому міська рада обстежила пасажиропотік та провела власні розрахунки, аби з’ясувати, чи обґрунтовані ці вимоги.

Директор департаменту економічної політики Луцькради Олександр Озінович повідомив, що пасажиропотік обстежували працівники муніципальної поліції та студенти.

Підрахунки показали, що витрати на перевезення одного пасажира на різних маршрутах коливаються від 2,3 до 4,34 гривень.
«Тому діючий тариф не покриває витрат перевізників», - наголосив чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сірьожа, а ну ж-бо проведи день сам катаючись на одному маршруті... Давай, наприклад на №19! - детально відчує кожна твоя кісточка весь пасажиропотік необілечених, напханих під стелю пасажирів на ранкових і вечірніх рейсах... а ще прослідкуй, що вдень і в післяробочий час ту ж маршрутку треба чекати мінімум 30 хв. а ще ті с*ки, коли ти в мороз вагітна з замезшими руками-ногами зупиняєш ту довбану тарадайку, а вона ще й проїжджає мимо... ібо водію захотілося не зупинитися. або зупинився... але за 20 метрів від зупинки! прямо на світлофорі, хтось на ходу вискочив... хтось вскочив і однією рукою тримаючись за іншого пасажира намагається таки впхатись... а ти, вагітна, ще годинку постій...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні