Волинська активістка вийшла заміж за рівненського губернатора

28
7
Волинська активістка вийшла заміж за рівненського губернатора
Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко одружився з волинською активісткою Наталією Фірко.

Узаконити свої стосунки вирішили символічно - 17.02.2017, - інформує vse.rv.ua.

Як розповів Олексій Муляренко, дата обрана не випадково.

Це символічні цифри, щоб сім'я була щасливою, - каже він.

А також зазначає, що познайомився із Наталією кілька років тому.

"Наталія також займалася політикою і на цьому фоні знайшли спільний інтерес. Згодом спілкування і дружба перейшли в стосунки. Нині Наталія не планує займатися політичною діяльністю, адже у сім'ї має бути один політик (посміхається - авт.). Вона ж хоче себе повністю присвятити сім'ї, дому та дітям, адже плануємо поповнення. Святкувати ж одруження плануємо у родинному колі та з найближчими друзямя", - додає Олексій Муляренко.

Нагадаємо, свого часу обраниця голови Рівненської ОДА очолювала Волинську обласну організацію ПП «УДАР Віталія Кличка». У 2012 році працювала з командою політичної сили на Рівненщині.

Вінчалася пара у Покровському соборі, - пише Радіотрек.

Саме ж свято вирішили провести у ресторані "4х4", що розташований за містом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Активістка мля, де вона тільки не вінчалась,і в Волинській області і в Львівській а тепер в Рівненській,далі яка на черзі?
Відповісти
А губернатор то ще той додік,кинути сім'ю з трьома дітьми і обвінчатись з курв.....ю
Відповісти
щось довго він думав одружуватись, в активістки живіт аж до носа
Відповісти
Пані наречена вже й сама з ліку, мабуть, збилася, яке за рахунком одруження і як чоловіка звати. Шановний Олексію Муляренко, є сумніви, що ви в її останній...
Відповісти
Стара зношена кляча. Де він знайшов таке страхіття!?
Відповісти
Це її так званий третій шлюб. Як можна три рази брати шлюб? В Зимній Воді (Львів)зіпсувала життя другому чоловіку, зраджуючи з Муляренком.Видно «талановита»якщо розбила сім*ю забравши батька в трьох дітей.
Відповісти
Вона першому чоловіку зраджувала зі своїм вже колишнім другим чоловіком, кожен шлюб рівно 5 років триває. Хоча вона не молодшає може вже остепениться дитина і немалі гроші на життя стримають від подальших пошуків'' щастя''
Відповісти
Порадоваться-бы ,за молодых и пожелать счастья в жизни,так нет, полищуки в своем репертуаре.
Со своей злобой так и дальше будете жить как живете.
Наталка ,молодец,счастья тебе и семейного благополучия.
Відповісти
Пєтя, порадіти за Наталку може тільки сама Наталка. І ще один х.... це ти.
Відповісти
Петя—раша, заспокойся, залиш телефончик, через п'ять років Натаха ,будет твоя,, читай коменти вище, люди знають, не понаслышке,.
Відповісти
Коли Муляренко йшов на цю посаду, то в на словах був прикладом зразкової сім'ї,говоривши,що головне в його житті це його діти,та кохана дружина Олена.А тут...
Думаю в пані Фірко-Куривчак і ще там якось по третьому офіційному чоловіку Муляренко не останній бойфренд.
Відповісти
А каву в постіль на днюху Муляренку мабуть вже Наталка—активістка подавала, бо він там про якусь кохану дружину по телебаченню бормотав.
Відповісти
Думаю четвертий захід в Фірко буде Порошенко, з яким тоже візьме шлюб.
Відповісти
А скілики раз можна шлюб брати? В кожній області по разу чи можна більше? Дуже треба:))
Відповісти
Мені можна яж з сім'ї священників,дід священник напевне в гробу перевертається але то таке
Відповісти
Те що забрала чоловіка з сім'ї честі їй, звичайно, не робить(Чоловік не теля-може свої рішення приймати сам), але може їй насправді не щастило з чоловіками, а тепер все буде прекрасно, дитина, бабло зроблять свою справу
Відповісти
Але тяжко їй прийдеться, будучи другою дружиною, особливо зі свекрухою...
Відповісти
Аби свекра з сім'ї не забрала,та може,активістка
Відповісти
У Лоха жизнь обычно плоха!
Відповісти
У Лоха обычно жизнь плоха!
Відповісти
Так тим мужикам і треба їм мозгі через одне місце смокчуть а вони і радіють . ПРИДУРКІ.
Відповісти
Я бачу активістки Наталі в нас рулять, ще є одна Наталя Бунда яка працювала одним місцем у Луцькраді, а зараз поїхала піднімати Львів, там Садовий щось довго з дружиною живе і теж багато дітей має...
Відповісти
Сумую, все ще свєжо, плачно, печалька, радію, що віддав дівча в хороші багатші руки Лбвівського мера, думаю колись моя Наталочка буде файно себе поводити у Львові, дивись, через пару рочків опиниться у Кийові. Наталі Волинські дуже популярні дівки!
Відповісти
Муляренко зраджував дружину, трьох діток, родину, і це все він робив перед Богом, у людини немає нічого святого, адже як можна прикриватися ріднею, то що там говорити про людей, яким він обіцяв золоті гори, і все це ради збагачення. Такого лициміра брихливого, хабарника треба гнати з міста, примусивши віддати награбоване.
Відповісти
Колись другий шлюбований чоловік Фірко поїхав в Італію, щоб заробити на безбідне життя коханої дружини Наталочки, та гірко там працював. А вона тим часом шлялася з Муляренко,розбивши цим чужу та свою сім'ю.
Відповісти
П. Фірко ще за часів Нашої України була коханкою Бондаря, будучи одруженою з першим чоловіком. Потім терміново розлучилася і зразу вийшла заміж за Куривчака М. Дякуючи його грошам залізла в політику,де познайомилась з Муляренко, розвелась з другим чоловіком, і от тепер вона пані Муляренко.Доречі, її зовсім не спинило те,що в її нового чоловіка залишилось троє неповнолітніх дітей від першого шлюбу.
Відповісти
Там, в Рівненській облдержадміністрації, по ходу у всіх одна тєма: полігамні стосунки)) Подивіться на відділ внутрішньої політики. А тут ше голова естафету перейняв)) Пічалька
Відповісти
На чужому горі шастя не знайдеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні