«Груба маніпуляція», - Гунчик про відео з шахти «Бужанська»

3
-2
«Груба маніпуляція», - Гунчик про відео з шахти «Бужанська»
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик прокоментував відео про Бужанську шахту, де розкритикували обладнання копальні й забезпечення вугільників.

Свою позицію щодо стану справ на шахті «Бужанській», де 17-го лютого побував Міхеіл Саакашвілі>, Володимир Гунчик оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«У соціальних мережах активно поширюється маніпулятивне відео про нашу Бужанську шахту. Автор ролика розповідає про те, що шахту ніби примусово знищують, що видобуток упав до 300 тонн на день спеціально, аби закуповувати вугілля "у терористів", а насправді шахта може давати 1000 тон вугілля на добу і так далі. При цьому шахтарі на відео переважно мовчать, а всі ці звинувачення лунають від автора ролика», - зазначає губернатор.

За словами Володимира Гунчика, це відео – то «груба маніпуляція»

«Аргумент про "зраду", що видобуток свідомо знижують, щоб купувати вугілля у сепаратистів, є абсурдним. На цій шахті видобувають вугілля газової групи і воно не є заміною антрациту», - зазначив голова облдержадмністрації.

Володимир Гунчик не заперечує, що на «Бужанську» постачали обладнання, яке вже було у використанні.

«Скарги на це не залишилися без реакції правоохоронців, порушені провадження. Але обладнання це не купувалося, а було безоплатно передане, щоб підтримувати видобуток. Добре це чи погано? Звісно, нове обладнання було би кращим. І цього року в шахту інвестують 11 млн кредитних коштів. Автори ролика про це, звісно, не згадують. Ми маємо визнати, що проблеми вуглевидобувної галузі існують і мають вирішуватися системно. І реальні кроки для цього роблять, хоча, звісно, не все так гладко, якби того хотілося усім нам. І цим, як бачимо, користуються деякі політики, які й намагаються заробити політичний капітал на наступні вибори на занепокоєнні людей», - переконаний Володимир Петрович.

Нагадаємо, гірники шахти «Бужанська» розповіли про неробоче обладнання, на якому їх доводиться працювати, і про відсутність нормального фінансування. Шахтарі зазначили, що при нормальному обладнанні та фінансуванні, гірники можуть давати 1000 тонн в зміну, а сьогодні - 300 тонн. В той час, керівники держави, мовляв, стверджують, що змушені купувати вугілля в терористів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "ПРО ЩО ГОВОРИВ І ЩО РОБИВ СААКАШВІЛІ У НОВОВОЛИНСЬКУ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик іди нах...й з посади!!!!!!!!! Ти перший на стовбі висітемеш!
Відповісти
Скотино ти поясни робочий одяг спеціально вділи? люди залякані і бояться . скотина ти кращеб купили робоче чим безплатно хлам привезли!
Відповісти
гуня не придумав щось нове---бо життя укрів -працювати, по його мірках, а батьків теж-агітувати і транші розкидати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні