Громадські активісти - проти підняття вартості проїзду в луцьких маршрутках

1
4
Громадські активісти - проти підняття вартості проїзду в луцьких маршрутках
Члени громадської ради при Волинської обласній державній адміністрації хочуть виступити проти підняття вартості проїзду у луцьких маршрутках.

Про це стало відомо 17 лютого під час засідання комісії громадської ради при Волинській ОДА з питань промисловості, будівництва транспорту, зв’язку, містобудування, ЖКГ та інфраструктури, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Голова комісії Назар Романюк зауважив, що наразі немає ніяких економічних передумов для того, аби підвищувати вартість проїзду.

«Маємо невисоке коливання долара, ціни на пальне теж практично не «ростуть», то чому має подорожчати проїзд?», – висловився він.

Відтак, голова комісії запропонував створити робочу групу, яка спільно із правоохоронцями та представниками влади проводитиме перевірки маршруток Луцька, що дозволить визначити пасажиропотік та побачити реальний дохід водіїв.

Наголосив Назар Романюк і на тому, що має проводитися контроль за квитками, аби звести нанівець можливість «чорних грошей».

Тож члени комісії вирішили делегувати представника громадської ради на круглий стіл щодо обговорення цього питання для відстоювання позиції громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого тут чийсь розвиток? громада міста це не власники маршрутів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні