Лучанка «спалилася» на крадіжці в супермаркеті

7
12
Лучанка  «спалилася» на крадіжці в супермаркеті
У Луцьку працівники супермаркету спімали на гарячому жінку, яка хотіла вкрасти солодощі.

Днями, на гарячу лінію «Варти порядку» надійшов виклик про крадіжку в супермаркеті «Наш край», що на проспекті Перемоги, - повідомляє прес-служба громадського формування.

Прибувши на місце події вартівці встановили особу злодія. Нею виявилась жителька міста Луцьк. Вкрадений товар вилучили, а правопорушницю передали працівникам національної поліції.

«Дрібні крадіжки та хуліганство явища майже повсякденні. Тому буває, що не повернувшись з одного виклику, ми відразу їдемо на інший. Та це наша робота», – прокоментував ситуацію старший групи швидкого реагування Павло Божко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
довела ця банда людей до такої бідності що не вистачає на їжу! жити по новому, мля...
Відповісти
якби вона хліб поцупила, можна було б говорити що не вистачає на їжу... а тут солоденького закортіло
Відповісти
А можливо вона для дитини взяла ці солодощі, в якої був день народження? Адже після сплати комуналки в людей не вистачає коштів на навіть хліб, вже не кажучи про солодощі.
Вона ж взяла не горілку, вино чи сигарети.
Відповісти
ага... да... в дитини день народження, і взагалі в них багатодітна сім'я.... і хворий хтось знайдеться... Можна придумати багато виправдань. Бля... здорова жінка... працювати хай іде... В борг візьме. Не вихід красти. З таким успіхом кожен придумає якісь виправдання і "вперед" обкрадати вітрини.
Відповісти
Певно ти не знаєш що таке бідність. Коли йдеш з роботи додому і не знаєш чим нагодувати дітей. Бо 90% зарплати віддав на податки та оплату комунальних. А на залишки треба і вдягнутись, і поїсти, і дитині який подарунок купити. Правду кажуть, ситий голодного не зрозуміє. Дуже не хотілось би, щоб ти попав(ла) у таке становище, а якщо так станеться то згадай свої дописи до цієї статті.
Відповісти
А ви завжди крадете в магазинах? Я теж ікри чорної не їм... Студент.. але ж є якісь поняття і правила, які відрізняють людей від стада... Не можна просто брати, через те, що я так захотів
Відповісти
Дивує те, що журналісти аж на ура надрукували фото людини що підозрюється у крадіжці коробки цукерок, хоча її вина не доведена судом. А якщо якогось мажора затримають п'яним за кермом, то журналісти сором'язливо закривають його обличчя. Якась збочена журналістьса етика, чи це просто плебейство?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні