У Луцьку відбудеться Міжнародний турнір з козацького двобою

1
-1
У Луцьку відбудеться Міжнародний турнір з козацького двобою
Міжнародний турнір з козацького двобою «PRIDE-2017» проведуть за правилами ММА.

Прибути на змагання за правилами ММА зголосилися спортсмени з Азербайджану, Туреччини, Білорусі, Литви, будуть й українці, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Іноземні гості готуються сьогодні приїхати на Волинь, адже на вечір заплановане офіційне зважування бійців.

Зауважимо, що Міжнародний турнір з козацького двобою «PRIDE-2017» відбудеться 18-го лютого у ТРЦ «ПортСіті» на Арені розваг «Generator-City» з 10:00 до 20:00.

«Іноземці сьогодні мають приїхати. Так, підтвердили свою участь в змаганнях 10 чоловіків з об'єднаної збірної команди з Азербайджану та Туреччини, 20 учасників приїдуть з Білорусі, з Литви п’ятеро. Щодо українських спортсменів, то в командах загалом буде понад 150 бійців (Вінниця, Хмельницький, Рівне, Львів, Одеса, Дніпро, Кам'янець-Подільський, Чернігів, Кременчук, Київ). З Волині буде біля 100 учасників: «Прайд», «Воїн», «Герць», «Легіон», «Окінава», «Естет», «Західний Корпус», «Ковель», - інформує організатор змагань, голова Волинської обласної Федерації «Козацький Двобій», президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков.

Нагадаємо, що після завершення змагань запланована вечірня спортивно-розважальна програма.

«Родзинкою заходу буде фінальна частина – лучани та гості міста матимуть змогу насолодитися висококласними двобоями та рейтинговими поєдинками ММА. Пікантності та яскравості події додадуть покази жіночого спортивного одягу від моделей агентства Марини Занюк та виступи гурту «GarageDrumShow». Також до шоу будуть залучені піджейки. Початок платної шоу-програми розпочнеться з 22:30 (прохід через двері нічного входу в «ПортСіті»). Всі виручені кошти від вхідних квитків підуть на придбання спортивного інвентарю для спортсменів Волинської федерації козацького двобою», - додає Кулаков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же я ? Чого мене не запросили? Побоялись що я всіх разарву в клочья? Я ж такий гарненький,такий гламурненький,такий прямо мачо,а мене взяли да й не пригласили. Аррррряяя!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні