У Луцьку чоловік хотів «порішати» з муніципалами

0
0
У Луцьку чоловік хотів «порішати» з муніципалами
У Луцьку чоловік захищався за сурогат, який муніципали знайшли на ринку і хотів "вирішити питання".

У четвер, 15 лютого муніципали спробували на ринку Лучеськ купити сурогат, - повідомляє муніципальна поліція на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Купили горілку у пляшці з "акцизою". Коли почали встановлювати обставини то весь алкоголь з підробленим акцизом "фальсифікат". Добре що інспектори мають камери і змогли зняти пояснення пані стосовно того як вона "розводить алкоголь", хто клеїть акцизи і т.д.", - пишуть муніципали.

"Через 30 хвилин приїхав дуже дивний "дядечко" представився братом і "власником" одного з маршрутів у м.Луцьку. Весь час чоловік пропонував дати грошей чи "вирішити питання" (за даним фактом ми вже звернулись до правоохоронних органів). По факту 21 пляшка алкоголю в пляшках з фальшивою акцизою, складений протокол, матеріали в суді", - повідомляють працівники муніципальної поліції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні