«Рідна Волинь» продовжує реалізовувати проект з арттерапії

6
3
«Рідна Волинь» продовжує реалізовувати проект з арттерапії
У Луцьку бійці АТО зворушив виступ театру тіней «Fireflies».

Волинські бійці, що зараз знаходяться на лікуванні в обласному госпіталі інвалідів, а також волонтери, за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках проекту «Мистецька терапія», що реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь», побували на шоу театру тіней "Тіні Голівуду".

Програма цього унікального театру переносить глядача у світ кінематографу через призму улюблених фільмів засобами пластики, витонченої акробатики та світла.

Глядачі, поранені бійці АТО, волонтери, бурхливими оплесками нагороджували талановитих акторів унікального театру тіней, які своєю професійною грою подарували глядачам захоплюючі моменти.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що відвідування бійцями таких культурно – мистецьких заходів – це один з елементів арттерапії, яка за посередництвом мистецтва дієво лікує поранені душі солдат.

Усі бійці, які відвідали це фантастичне шоу, а більшість з них вперше бачили театр тіней, були щиро вдячні організаторам цієї зустрічі за справжню мистецьку терапію, що вселяє віру у покращення їхнього здоров’я та дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкраща "терапія" для колишніх бійців - це інтенсивне лікування, яке коштує великих грошей, відповідних умов і хороших спеціалістів. А "арттерапія" Іваницького і Глазунова - так допомагає, як в тому анекдоті, коли неграмотному старенькому дідусю призначили гірчичники, а він наклеїв їх на кожух і сказав лікарю, що дуже допомогло.
Відповісти
Іваницький та Глазунов купили квитки для арттерапії, чи самі на халяву проникли на спектакль? У чрому їх "сприяння" (випросили в організаторів безплатний вхід?)? Вони – справжні актори "театру тіней"...
Відповісти
Над Глазуновим згущаються хмари. Зганьбив звання офіцера СБУ, любить красиве життя за чужий рахунок, і брехати, виставляти себе за благодійника. Читайте про нього і його благодійність в "Волинські правді".
Відповісти
Якби Клімчук встав і подивився на той фонд і як він використовується, то б зразу знову помер би від обширного інфаркту.
Відповісти
Рідна Волинь молодці! Не слухайте того продавжного чечелюка, якого з великої літери і не напишеш. Так тримати!!!!!!!!
Відповісти
Ти напевно волаеш, бо Глазунов взявся за Муніципальну аптеку і Муніципальну касу твоєї мамаши.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні