Фейсбук запускає сервіс для пошуку роботи

0
1
Фейсбук запускає сервіс для пошуку роботи
Соцмережа Facebook запускає з 17 лютого сервіс, що дозволяє компаніям-власникам сторінок публікувати вакансії в спеціальному розділі, а користувачам - відгукуватися на них.

Про це повідомляє vc.ru із посиланням на Business Insider.

Опубліковані вакансії будуть видні всім користувачам, які відвідують сторінку компанії, що оголосила про пошук співробітників. Крім того, для вакансій будуть створені спеціальні розділи в мобільних додатках і на сайті.

Після того як користувач відгукнеться на пропозицію, Facebook буде автоматично вказувати в формі відкликання його персональні дані, взявши інформацію з його сторінки. Також претенденти зможуть поспілкуватися з роботодавцем через Messenger.

За словами віце-президента компанії з реклами Ендрю Ботсворта, соцмережа таким чином впорядковує дії, які вже скоювали компанії і одночасно вирішує одну з найбільш важливих проблем бізнесу: що брали участь в тестуванні сервісу організації вважали пошук кваліфікованих співробітників більш важливим завданням, ніж залучення покупців і зростання продажів.

В першу чергу доступ до проекту отримають американські компанії.

Коли він стане доступним в інших країнах, поки невідомо.

Про те, чому Facebook такий популярний серед українців, дивіться в сюжеті «Сніданку з 1 + 1»:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні