--> Собаками з «Ласки» хочуть лікувати дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Собаками з «Ласки» хочуть лікувати дітей

1
11
Собаками з «Ласки» хочуть лікувати дітей
Заступний міського голови Юрій Моклиця розповів, що задоволений роботою КП «Ласка».

Про це він повідомив у інтерв’ю ВолиньPost.

«Насправді я навіть дуже часто ставлю у приклад активність колективу КП «Ласка». Вони зараз активно взялися за будівництво притулку, про який дуже часто говорять наші опоненти», - сказав Моклиця.

Він зазначив, що основні нарікання були на утримання тварин:

«Але ми виходимо із умов, які були під час створення підприємства. До цього не було якихось серйозних інвестицій, крім славнозвісної огорожі. Але і її будували для ізоляції від будинків», - зазначив чиновник.

Він також запевнив, що немає такої пори чи дня тижня, свята, щоб працівники не виїхали на відлов собак.

«Є багато ідей, зокрема готується проект щодо реабілітації за допомогою собак для дітей із особливими потребами. Є ідеї щодо утримання домашніх тварин. Бо більшість проблем, пов’язаних із безпритульними тваринами, пов’язані якраз із неправильним утриманням домашніх тварин», - розповів Юрій Моклиця.

І додав:

«Тому якби кожне підприємство показувало таку роботу і такі ініціативи, ми б жили в іншому місті. Я особисто був на підприємстві без попередження разів з 5 за минулий рік. І я не побачив там нічого, щоб могло би мене шокувати чи вразити».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собак менше не стало, Перемоги, район Там-там, Відродження. Підприємство працює тривалий час, а собак не стерелізують, результату в порівняні з виділеними коштами не має.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні