У Луцьку знайшли притон алкашів-«партизанів»

0
-6
У Луцьку знайшли притон алкашів-«партизанів»
Учасник пиятики на одній з луцьких квартир заявив в поліцію на товариша по чарці, за що отримав прочухана від решти "побратимів".

Курйозна історія сталася увечері середи, 15 лютого.

Близько 21:00 у поліцію зателефонував чоловік. Він повідомив, що з квартири його знайомої на вулиці Клима Савура викрали телевізор.

Описав злодія. Як повідомляє власкор «Волинь24», поліцейським не довелося довго розшукували зловмисника, бо чоловіка, який був схожий на крадія, затримали на тій же вулиці Клима Савура. Викраденого телевізора у нього не було.



Зловмисника доправили у міський відділок поліції, але він заперечував, те, що він злодій і казав що не розуміє, про що мова.

Вкрадений телевізор згодом знайшли біля річки Сапалаївка.

Кульмінація історії настала, коли правоохоронці вирішили повернути господині квартири телевізор. "На хаті" застали там веселу компанію п‘яничок, в якій ще недавно були і злодій, і чоловік, який зателефонував у поліцію.

Власниця квартири, дізнавшись, що на одного з її товаришів заявили в поліцію, дуже розлютилася. І як справжній "партизан на допиті", заявила, що "свої своїх не здають", відмовившись підтверджувати факт крадіжки.

Ще й накинулася на заявника з кулаками. Поліцейським довелося захищати чоловіка, і, зрештою, його відпустити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні