Чому Саакашвілі не приїде у Луцьк

5
7
Чому Саакашвілі не приїде у Луцьк
Політик Михайло Саакашвілі приїде на Волинь у суботу, 18 лютого. Утім, у програмі його візиту – лише місто Нововолинськ.

Як пояснив очільник «Руху Нових сил» на Волині Сергій Адамчук, візит Саакашвілі у Луцьк теж планується, утім – пізніше.

«Про які б проблеми лучан не говорили б, всі шишки полетять в сторону Миколи Ярославовича. На мою думку, це як мінімум некоректно і неправильно» - пояснив Адамчук у Фейсбуці причину того, чому Саакашвілі поки що не зустрінеться з лучанами.

У Нововолинську зустріч з Саакашвілі відбудеться у суботу, 18 лютого, у Центрі дитячої та юнацької творчості.

На афіші йдеться, що Саакашвілі хоче обговорити з нововолинцями такі питання: захист шахтарів та принциип реформування та збереження вугільної галузі, перезавантаження влади, демонтаж існуючої олігархічної системи, принципи створення нової команди Руху Нових Сил, механізми підтримки малого та середнього бізнесу, проблеми розвитку міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки повний лох або дурень може повірити,що грузин так переживає за українців і буде розбудовувати Україну до повної перемоги комунізму.
Відповісти
Порохоботи ви галімі, ті що вищевисловились, Саакашвілі витягнув з лайна Грузію, витягне й Україну. Вірте й далі що "українці" порох, аваков, юля, ляшко, яценюк, вілкул, вболівають за Україну.
Відповісти
Підтримую повністю. Українці вже століттями доказували про нездатність самим створити свою державу і її розвивати. Дуже шкода, але нам потрібний Саакашвілі.
Відповісти
адамчук вірить і справно гроші відробляє
Відповісти
Там самофінансування.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні