Волинські рятувальники стали чемпіонами України з футзалу

0
-5
Волинські рятувальники стали чемпіонами України з футзалу
Волинські рятувальники вибороли першість на Чемпіонаті України з футзалу.

9-10 лютого у Чернівцях проходив перший етап Чемпіонату ДСНС України з футзалу серед команд західного регіону. Участь у змаганнях узяли 7 команд рятувальників, серед яких команда Волинської області, - повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

На змаганнях Волинь представляли 11 співробітників УДСНС України у Волинській області: Руслан Гоза, Віктор Абрамчук, Михайло Мочерад, Сергій Перебойчук, Сергій Денисюк, Володимир Ренькас, Андрій Мельник, Олександр Якимчук, Олександр Гребенік, Павло Сидчук та Станіслав Анісімов.

Чемпіонат тривав два дні. У перший день команди змагалися на груповому етапі, за результатами якого у кожній з двох груп обрали по дві кращі команди. Саме вони й продовжили боротьбу наступного дня.

Таким чином, за перемогу боролися рятувальники з Волинської, Закарпатської, Чернівецької областей, а також команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Кожна команда провела по три гри, за підсумками яких визначились переможці – рятувальники з Волині. Другою стала команда з Чернівецької області, а представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності посіли третє місце.



Фото - прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні